Rusii sunt ingroziti: angajatii de la o fabrica de branza faceau baie in laptele folosit la preparate

Rusii sunt ingroziti: angajatii de la o fabrica de branza faceau baie in laptele folosit la preparate
Autoritatile ruse au lansat o investigatie la o fabrica de branzeturi din Siberia, dupa ce au aparut pe Internet mai multe poze cu angajati ai fabricii care, sumar imbracati, se imbaiau in cuvele cu lapte.

Comitetul de Investigatie a anuntat ca cerceteaza fabrica situata in orasul siberian Omsk pentru posibila incalcare a normelor sanitare, informeaza The Telegraph, care citeaza AFP.

"S-a constatat deja ca lichidul in care faceau baie angajatii era lapte proaspat folosit pentru producerea branzeturilor", se precizeaza intr-un comunicat al anchetatorilor.

Scandalul a izbucnit dupa ce un angajat al fabricii a postat fotografiile compromitatoare pe o retea de socializare cu mesajul: "De fapt, munca noastra este destul de plictisitoare".

De asemenea, au fost postate pe YouTube si cateva clipuri video de la aceeasi fabrica, in care tineri in pantaloni scurti pregateau produsele lactate in conditii neigienice. Clipurile au fost vizualizate deja de peste 300.000 de oameni.

Fabrica a vandut mai mult de 49 de tone de produse lactate in acest an, in 14 orase.

Daca vor fi gasiti vinovati de producerea de alimente improprii consumului uman, cei din conducerea fabricii risca pana la doi ani de inchisoare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

astăzi, 19:09
48

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

astăzi, 17:41
153

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
242

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...