SOCANT! Tineri romani care isi bat joc de o batrana cu dizabilitati, in vizorul presei britanice - VIDEO

SOCANT! Tineri romani care isi bat joc de o batrana cu dizabilitati, in vizorul presei britanice - VIDEO
Cativa tineri teribilisti din Romania care s-au filmat in timp ce isi bat joc de o batrana cu dizabilitati, apucand-o de haine si invartind-o pana ameteste, au ajuns in presa de peste hotare.

Oamenii legii din Romania incearca acum sa dea de urma tinerilor care apar in filmarea realizata in comuna ilfoveana Jilava, scrie publicatia britanica Daily Mail, citat de ziare.com.

In inregistrare se poate observa cum un tanar care vrea sa se laude cu conditia sa fizica o apuca pe femeie de umerii halatului si o invarte ca pe un copil. In tot acest timp, batrana dezorientata incearca sa se elibereze, dar tanarul care filmeaza si cel care o invarte continua cu gluma proasta.



Dupa ce este eliberata, batrana incearca sa plece pe propriile picioare, dar este vizibil ametita de tratamentul la care a fost supusa.

Dupa ce au incarcat filmuletul pe o retea de socializare, autorii au fost intens criticati de comentatori, dar s-au aparat spunand "ca nu aveau de gand sa o omoare" si ca a fost "doar o gluma".

APASA AICI SI VEZI VIDEO!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
110

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
453

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
174

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...