Fiul "justiţiarului" Sorin Ovidiu Bălan, reţinut. Evaziune fiscală de 1 milion de dolari!

Fiul "justiţiarului" Sorin Ovidiu Bălan, reţinut. Evaziune fiscală de 1 milion de dolari!
Fiul fostului realizator TV Sorin Ovidiu Bălan a fost reţinut, ieri, sub acuzaţie de evaziune fiscală. Potrivit Serviciului de Investigare a Fraudelor, prejudiciul adus statutul de Alexandru Ion Bălan este estimat la un milion de dolari.

Anchetatorii i-au pus sub acuzare pe Alexandru Ion Bălan, Eufrosina Bălan (mama lui Alexandru Ion) şi pe contabila firmei de pază ASG Security Logistic. Cei trei vor fi prezentaţi Tribunalul Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă, arată stirileprotv.ro.

Potrivit unui comunicat remis la 5 iunie de Poliţia Capitalei, anchetatorii au stabilit că "în perioada 2009-2012, administratorul firmei de pază a înregistrat în contabilitatea societăţii şi a declarat organelor fiscale cheltuieli care nu au avut la bază operaţiuni reale, diminuând astfel baza impozabilă şi sustrăgându-se de la plata obligaţiilor fiscale".

Pe site-ul ASG Security scrie că Sorin Ovidiu Bălan garantează pentru ASG, acesta conducând Departamentul de Investigaţii al firmei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANPC atenționează: Nu cumpărați de oriunde alimente pentru masa de Paște!

astăzi, 11:20
12

Președintele interimar al ANPC, Sebastian Hotca, a explicat că unul dintre cele mai importante aspecte de care ar trebui să ținem cont este, în primul rând, locul de unde ne facem...

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
56

Înaintea sărbătorilor pascale, polițiștii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale ...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
55

 Cu multă dorire în suflet pentru viaţa monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată şcoală isihastă. Aici, tânărul ...