Campioane mondiale premiate acasă! FOTO

Campioane mondiale premiate acasă! FOTO
Trei sportive de la Clubul Sportiv Botoșani, care au obținut anul acesta rezultate excepționale la Campionatele Mondiale de Haltere, au fost premiate și felicitate, luni, de prefectul Costică Macaleți, și oamenii de afaceri Gheorghe Ciubotaru de la Electroalfa, Mihai Vrăjitoru de la Conrec și Cristian Alexuc, de la Aquaterm.

Patronul Electroalfa a premiat-o pe Bianca Molie care a obținut o medalie de aur și două medalii de argint la Campionatul Mondial de juniori haltere din Peru, mai 2013. Antrenorul sportivei este prof. Constantin Urdaș.

Loredana Toma, care a obținut două medalii de argint și o medalie de bronz la Campionatul European de seniori haltere din Albania, aprilie 2013, a fost premiată de omul de afaceri Mihai Vrăjitoru. Antrenorul acesteia este tot Constantin Urdaș.

Patronul Aquaterm a premiat-o pe Sorina Hulpan, care a cucerit  o medalie de aur și două medalii de argint la Campionatul Mondial de juniori din Uzbekistan, aprilie 2013. Antrenorul sportivei este Vasile Cocioran.

Cei trei oameni de afaceri s-au angajat să le sprijine în continuare pe cele trei sportive.

De altfel, patronul Conrec și cel de la Electroalfa au oferit și anul trecut premii sportivelor și le-au și sponsorizat.

Prefectul Costică Macaleți le-a înmnânat celor trei sportice diplome și flori.








 









 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
224

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
291

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
233

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...