Director nou la Scoala "Stefan cel Mare" Dorohoi!

Director nou la Scoala "Stefan cel Mare" Dorohoi!
Directorul Scolii "Stefan cel Mare" din Dorohoi, care detinea functia cu delegatie, a demisionat, Consiliul de Administratie al Inspectoratului Scolar Judetean Botosani facand deja o noua numire la conducerea unitatii de invatamant.

Astfel, Sapariuc Dorina a inlocuit-o pe Iuliana Natalia Borta, pe functia de director la Scoala "Stefan cel Mare" Dorohoi, dupa ce Iuliana Natalian Borta si-a inaintat demisia din functia pe care o ocupa cu delegatie, ea intrand in concediu maternal.

Numirea noului director s-a facut in Consiliul de Administratie al Ispectoratului Scolar Judetean Botosani.

Iuliana Natalia Borta fusese numita la conducerea Scolii "Stefan cel Mare" Dorohoi de noua echipa a ISJ Botosani, ea inlocuindu-l pe Vasile Vatamanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Festivalul Luminilor organizat în două localități din Botoșani! (foto)

astăzi, 09:19
13

Evenimentul „Festivalul Luminilor” se află la prima ediție, fiind organizat de Asociația „Arlechino Moldova” în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) d...

Botoșăneanul Emanuel Barica, moment colosal în prima semifinală la Românii au talent: Tu, pictând, te vindeci pe tine!” (Video)

astăzi, 08:38
75

Jurații și-au arătat aprecierea pentru momentul oferit de Emanuel Barica. De altfel, în urma evoluției de vineri seara, Emanuel Barica s-a calificat în Finala ”Românii au t...

Lucian Trufin: „Soluția pentru a ține tinerii în Botoșani e să îi învățăm o meserie bine plătită, după modelul școlii de meserii de la Vlăsinești”

astăzi, 08:30
17

Candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani consideră că cel mai eficient mod pentru a-i determina pe tineri să nu mai plece la muncă în străinătate sa...