Tragedie pe șosea: Trei tineri motocicliști au murit, una dintre victime este din Botoșani! (Foto, Video)

Trei tineri au murit în urma unui impact devastator între un autoturism și două motociclete. Accidentul a generat și un incendiu de proporții.

Tragedie pe șosea: Trei tineri motocicliști au murit, una dintre victime este din Botoșani! (Foto, Video)

Un accident grav a avut loc duminică după-amiază, la granița dintre județele Vaslui și Iași, pe raza comunei Codăești. Incidentul s-a produs între două motociclete și un autoturism.

Trei persoane au murit. Este vorba despre doi tineri cu vârste de 29 și respectiv 35 de ani și o tânără de 25 de ani. Șoferița autoturismului, în vârstă de 20 de ani, a fost transportată și ea la spital. După investigații s-a constatat că ea suferit un trautism cranio-facial și unul abdominal.

Accidentul de la Codăești a generat și un incendiu de proporții. Focul a izbucnit în urma impactului deosebit de violent, a cuprins mașina, apoi motocicleta, iar apoi flăcările s-au extins și la vegetația din zonă.


Martorii au povestit că două motociclete care veneau dinspre Iași cu trei pasageri s-au izbit de un autoturism Audi care venea de la Vaslui, condus de o tânără de 20 de ani. În urma impactului, tinerii aflați pe motociclete au murit.

Unul dintre motocicliștii morți în teribilul accident era născut în Botoșani și locuia în Iași. Ceilalți doi erau din Galați.

„Eu am fost prima persoană care s-a oprit. Pe fată am găsit-o după 10 minute, după ce am căutat pe aici am găsit și fata. Mai avea un pic de puls, dar abia îl simțeam. A mai venit o doamnă asistentă, din fericire, și a declarat și ea că are puls. Am stat lângă fată 20 de minute, am și plâns, nu am reușit să comunic deloc eu ea. Doar cu șoferița am vorbit, era foarte panicată, îi curgea sânge din buză, spunea că o doare pieptul. Nu știe cum s-a întâmplat, a fost prea repede, nu-și dădea seama. Ceilalți doi erau deja decedați, nu pot să vă descriu ce am văzut, dar erau pur și simplu tocați. Unul din băieți ardea, am încercat să sting focul, am strigat, au venit cu stingătoare, am dat iarba la o parte, am stins de lângă el. Nu am știut că mai este o fată, din întâmplare am găsit-o, am văzut un rucsac, adidașii albi și pe ea”, a povestit Ioan Băcăoanu, la scurt timp după producerea tragediei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Femeie dispărută ieri de la domiciliul din Franța, sunați la 112 dacă ați vazut-o!

Miercuri, 12 Iunie 2024
131

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 37 de ani care la data de 11 iunie a.c. a părăsit domiciliul din Franța, fără a preciza locul în care se d...

Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea : Ziua de 15 octombrie va fi declarată „Ziua Părinţilor de Îngeri”, părinții primesc consiliere gratuită!

Miercuri, 12 Iunie 2024
138

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea pentru instituirea zilei de 15 octombrie ca Ziua naţională de comemorare a copiilor decedaţi în timpul sarcinii, la naştere sau p&ac...

Un medicament pentru tratarea diabetului va dispărea din farmacii, cu ce va fi înlocuit!

Miercuri, 12 Iunie 2024
228

„Conform informaţiilor primite din partea deţinătorului autorizaţiei de punere pe piaţă (DAPP), medicamentul OZEMPIC (SEMAGLUTIDUM), în toate cele trei concentraţii (0,25 mg; 0,5 mg...