Un roman, condamnat la inchisoare pe viata in Germania

Un roman, condamnat la inchisoare pe viata in Germania
Un roman a fost condamnat la inchisoare pe viata dupa ce judecatorii unui tribunal din orasul german Dortmund au hotarat, joi, ca este vinovat de tentativa de omor.

Barbatul, in varsta de 32 de ani, a fost condamnat la inchisoare pe viata dupa ce a fost gasit vinovat ca, in urma cu trei ani, a batut cu brutalitate un om care, trei zile mai tarziu, a murit din cauza ranilor grave, relateaza agentia de presa germana DPA, citata de publicatia Das Bild.

Mai exact, romanul, ajutat de trei complici, a dat, pe 3 decembrie 2008, o spargere asupra unui magazin de bijuterii din Dortmund. In timpul jafului, tanarul a fost surprins de patronul magazinului si de fratele lui, pe care i-a batut atat de rau incat i-a bagat in spital.

Daca fratele italianului care detinea magazinul de bijuterii a scapat cu viata, nu la fel de norocoasa a fost si cealalta victima, care a murit din cauza mai multor fracturi craniene.

In timp ce doi dintre complici aveau deja condamnari la activ la patru, respectiv opt ani de inchisoare, cel de-al treilea a fost condamnat la cinci ani de inchisoare. Dupa spargere, faptasii s-au refugiat in Romania, unde au fost prinsi si deferiti autoritatilor germane.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
120

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
883

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
415

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...