Guvernul actual va fi sustinut chiar si de parlamentarii PSD si PNL, crede senatorul Campanu!

Guvernul actual va fi sustinut chiar si de parlamentarii PSD si PNL, crede senatorul Campanu!
Se vor abţine de la votul moţiunii, însă sunt convinşi că aceasta nu va trece, întrucât împotriva ei vor vota chiar şi parlamentari PSD şi PNL! Aceasta este părerea exprimată la Suceava de senatorul botoşănean Liviu Câmpanu, fost membru PNL, care a fost desemnat să coordoneze înfiinţarea structurilor UNPR din nordul ţării.

Câmpanu, aflat la Suceava în urmă cu două zile, pentru a înfiinţa filiala UNPR din judeţul vecin, a spus că până la finele anului UNPR va fi a doua forţă politică atât la nivel naţional cât şi la nivel judeţean.

Cu acelaşi prilej, senatorul Câmpanu a declarat că UNPR se va abţine cel mai probabil la votul pentru moţiunea de cenzură împotriva guvernului pe care o va depune PSD. Senatorul este convins, însă, că moţiunea nu va trece şi că împotriva ei vor vota chiar şi parlamentari PSD şi PNL, pentru că, spune senatorul botoşănean, sunt parlamentari legaţi financiar de actuala guvernare, care au firme ce se află în relaţii contractuale cu statul şi care nu-şi permit să piardă bani în situaţie de criză.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
242

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
306

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
240

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...