Marș de protest cu peste 100 de mașini pe Drumul Strategic și în municipiul Botoșani!

Marș de protest cu peste 100 de mașini pe Drumul Strategic și în municipiul Botoșani!

Drumuri bune pentru Botoșani! Acesta este mesajul protestatarilor pentru oficialitățile botoșănene, dar și pentru toți cei nemulțumiți de starea drumurilor din județul Botoșani. "Vrei normalitate și decență? Ești sătul de promisiuni? Ai curajul să vii la protestul auto? Atunci vino cu noi, să spunem STOP indiferenței!", spun organizatorii protestului.

Marșul de protest, la care se preconizează că vor participa peste 100 de mașini, este autorizat pentru data de 9 aprilie 2019. Convoiul va porni de la Răuseni și va trece prin comunele Hlipiceni, Todireni, Lunca, Sulița, Blândești, Talpa, Stăuceni.

Cele peste 100 de mașini vor intra apoi în municipiul Botoșani, unde a fost de asemenea autorizat un marș de protest cu autovehicule, pe următorul traseu: str. I.C.Brătianu - str. Tudor Vladimirescu - str. Grivița - Calea Națională - str. Cuza Vodă - Piata Revoluției. 
 
Marșul va fi urmat de pichetarea Instituției Prefectului, în intervalul orar 12.00 - 14.00. La acțiune, spun organizatorii, vor participa 100-120 de autovehicule, cu aproximativ 150-200 de persoane.

Citeste si "Indicatoare" noi pe drumul strategic: "Atenție! Drum bombardat!" - FOTO

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
38

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
254

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
188

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...