FOTO - Balul Toamnei la Seminarul Teologic Botoşani: Talent, eleganţă, atitudine!

Cea de a șasea ediţie a Proiectului educaţional "Toamnă binecuvântată", organizată de Seminarul Teologic Liceal Ortodox "Sfântul Gheorghe" Botoşani, a fost o bucurie pentru tinerii, dar şi pentru profesorii liceului. 

FOTO - Balul Toamnei la Seminarul Teologic Botoşani: Talent, eleganţă, atitudine!

Proiectul s-a realizat pe parcursul lunii octombrie, iar în data de 1 noiembrie 2018 a fost finalizat prin Festivalul-concurs "Armonii de toamnă", la care au participat liceenii, alături de prieteni, părinți, profesori și invitaţi de seamă. În timpul festivalului au fost prezentate momente artistice diverse, poezie şi muzică, din stiluri şi epoci diferite, dansuri populare, sportive şi de societate, care au încântat ochiul, mintea şi sufletul celor prezenţi, oferind un real prilej de bucurie şi de relaxare.
 
Șaisprezece elevi s-au pregătit și au concurat, au prezentat ţinute de zi, de seară şi sportive, demonstrând umor, spontaneitate şi inteligenţă, alături de frumuseţe şi graţie. Au fost acordate titlurile de Miss şi Mister "Toamna", celor care au întrunit cel mai mare punctaj, dar şi diplome pentru: talent, eleganţă, atitudine, vals, sport şi popularitate. Toţi participanţii au primit diplome de recunoaştere a meritelor şi a performanţelor artistice. 

Coordonatorii proiectului au fost: Prof. Jeanina Cătălina Apostol, Prof. Dr. Ada Alexandrina Macovei, Prof. Magda Alexandru, Pr. Prof. Partenie Apostoaie.

"Mulțumim pentru modul profesionist în care au coordonat elevii spre obţinerea rezultelor cu care ne mândrim. Se cuvin mulțumiri dlui. Prof. Cezar Grădinaru și Pr. Prof. Teodor Cenușă pentru îndrumarea și coordonarea grupului vocal instrumental “Rapsodos”, Mariei Magdalena Ignat pentru frumoasa interpretare, precum și Ansamblului Pădureanca, cel care an de an oferă publicului momente de înaltă ţinută artistică", a precizat Pr. Prof. Dr. Daniel Dascălu, directorul Seminarul Teologic Liceal Ortodox "Sfântul Gheorghe" Botoşani.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VERSURI DIN STRADĂ: Așteptare. De Emilia-Paula Zagavei

Luni, 17 Mai 2021
73

Ca de obicei la venirea serii publicăm o nouă poezie plină de sensibilitate venită pe adresa de e-mail a redacție. Vă dorim lectură plăcută.***AȘTEPTAREde Emilia-Paula Zagavei...

Doar 11 medici de familie din județul Botoșani au început să vaccineze pacienți împotriva COVID-19

Luni, 17 Mai 2021
784

Doar un sfert dintre medicii de familie din judeţul Botoşani care s-au înscris în campania de vaccinare anti-COVID-19 au administrat, până în prezent, doze de vaccin pacien...

Un bărbat abia eliberat din închisoare a înjunghiat un consătean

Luni, 17 Mai 2021
898

Un sătean din judeţul Botoşani a fost înjunghiat în zona inimii de un bărbat în faţa unei crâşme. Motivul atacului a fost unul banal şi se pare nu exista un conflict mai...