LA MULŢI ANI, ANASTASIA POPISTAŞU! - VIDEO

LA MULŢI ANI, ANASTASIA POPISTAŞU! - VIDEO

ANASTASIA POPISTASU

Anastasia Alina Popistasu implineste astazi 12 ani! Nascuta pe 29 octombrie 1999, in Botosani, micuta artista pare sa-si fi gasit menirea, anii ei de activitate putand umple lejer mai multe vieti prin frumusetea clipelor traite, a momentelor de glorie, prin numarul mare de premii si distinctii cucerite!

Ultimul succes al Anastasiei Popistasu este Locul I la Festivalul Andantino de la Bucuresti, cu un juriu prezidat de Marius Teicu, la care se adauga reusita de la Mamaia Copiilor unde micuta artista a obtinut, la categoria ei de varsta, tot Locul I.

La doar 5 ani a urcat prima data pe scena, participand la un concurs. A fost foarte incantata datorita premiului obtinut, continuandu-si drumul spre muzica. Un an mai tarziu, Anastasia a fost admisa la Liceul de Arte Stefan Luchian, unde studiaza pianul.

Ultimii ani pentru Anastasia au insemnat foarte mult, drept dovada ca, in anul 2008, a urcat pe podium obtinand titlul de Minimiss Botosani. Datorita acestui premiu, in 2009 a reprezentat orasul Botosani la concursul Minimiss si Minimister Romania 2009.

Dupa acest greu concurs ea s-a intors acasa cu titlul de Minimiss Romania la categoria ei de varsta.

Pe langa acest titlu, Anastasiei i-a mai fost inmanata si diploma de excelenta pentru promovarea deosebita si reprezentarea cu succes a orasului Botosani la Concursul National al micilor artisti, Minimiss si Minimister Bucuresti.

In 2009, in martie, a obtinut locul 2 la Festivalul Martisor Dorohoian. In iunie, Anastasia a devenit si membru cu titlul de "invatacel" al Academiei Copiilor din Bucuresti.

Anul 2009 s-a dovedit insa cu adevarat norocos... A urcat de doua ori pe podium! La inceputul lunii a participat printre cei 31 de concurenti la Concursul de muzica usoara Constelatia necunoscuta, Vaslui, obtinand locul 1, iar dupa 20 de zile, concurand alaturi de alti 23 de copii la Festivalul Andantino Bucuresti, reuseste din nou sa fie in fruntea tuturor!

Acestora li se adauga multe alte participari la concursuri si premii, ultimul fiind meritatul Loc I la Festivalul Andantino de la Bucuresti, cu melodia "Romania", o melodie cu care a incantat publicul si la Festivalul Martisor Dorohoian, la Mamaia Copiilor (unde de asemenea a obtinut Locul I la categoria ei de varsta), dar si in emisiuni TV pe posturile nationale.

Un palmares pe care si-l doreste orice copil, dar mai ales un artist care, la 12 ani, a dus numele Botosaniului in lume, nume pe care l-a purtat cu demnitate!

Anastasia Popistasu isi merita locul in galeria oamenilor de seama ai Botosanilor, merita pretuirea noastra si, mai ales, merita sa ii dorim din tot sufletul LA MULTI ANI, impliniri si multa sanatate!


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Se întrerupe apa în centrul orașului. Vezi străzile afectate!

Marţi, 18 Septembrie 2018
1297

S.C. Nova Apaserv S.A. Botoşani anunţă că miercuri, 19 septembrie 2018, în intervalul orar 9:00-16:00, S.C. Elsaco Electronic S.R.L. are programate lucrări în zona Pietonal Trans...

Adolescent în comă, găsit de o bătrână în scara blocului!

Marţi, 18 Septembrie 2018
454

Spaimă teribilă pentru o bătrână care, vrând să iasă din apartament, a dat pe scara blocului peste un adolescent despre care a crezut inițial că nu mai suflă! Femeia a sunat ...

A crezut că e în România, dar a fost imediat arestată: O româncă beată a făcut scandal într-un spital din Italia!

Marţi, 18 Septembrie 2018
803

O femeie româncă în vârstă de 36 de ani a fost arestată în provincia Padova din Italia, după ce a făcut scandal într-un spital la care a fost transportată în ...