LA MULŢI ANI, ANASTASIA POPISTAŞU! - VIDEO

LA MULŢI ANI, ANASTASIA POPISTAŞU! - VIDEO

ANASTASIA POPISTASU

Anastasia Alina Popistasu implineste astazi 12 ani! Nascuta pe 29 octombrie 1999, in Botosani, micuta artista pare sa-si fi gasit menirea, anii ei de activitate putand umple lejer mai multe vieti prin frumusetea clipelor traite, a momentelor de glorie, prin numarul mare de premii si distinctii cucerite!

Ultimul succes al Anastasiei Popistasu este Locul I la Festivalul Andantino de la Bucuresti, cu un juriu prezidat de Marius Teicu, la care se adauga reusita de la Mamaia Copiilor unde micuta artista a obtinut, la categoria ei de varsta, tot Locul I.

La doar 5 ani a urcat prima data pe scena, participand la un concurs. A fost foarte incantata datorita premiului obtinut, continuandu-si drumul spre muzica. Un an mai tarziu, Anastasia a fost admisa la Liceul de Arte Stefan Luchian, unde studiaza pianul.

Ultimii ani pentru Anastasia au insemnat foarte mult, drept dovada ca, in anul 2008, a urcat pe podium obtinand titlul de Minimiss Botosani. Datorita acestui premiu, in 2009 a reprezentat orasul Botosani la concursul Minimiss si Minimister Romania 2009.

Dupa acest greu concurs ea s-a intors acasa cu titlul de Minimiss Romania la categoria ei de varsta.

Pe langa acest titlu, Anastasiei i-a mai fost inmanata si diploma de excelenta pentru promovarea deosebita si reprezentarea cu succes a orasului Botosani la Concursul National al micilor artisti, Minimiss si Minimister Bucuresti.

In 2009, in martie, a obtinut locul 2 la Festivalul Martisor Dorohoian. In iunie, Anastasia a devenit si membru cu titlul de "invatacel" al Academiei Copiilor din Bucuresti.

Anul 2009 s-a dovedit insa cu adevarat norocos... A urcat de doua ori pe podium! La inceputul lunii a participat printre cei 31 de concurenti la Concursul de muzica usoara Constelatia necunoscuta, Vaslui, obtinand locul 1, iar dupa 20 de zile, concurand alaturi de alti 23 de copii la Festivalul Andantino Bucuresti, reuseste din nou sa fie in fruntea tuturor!

Acestora li se adauga multe alte participari la concursuri si premii, ultimul fiind meritatul Loc I la Festivalul Andantino de la Bucuresti, cu melodia "Romania", o melodie cu care a incantat publicul si la Festivalul Martisor Dorohoian, la Mamaia Copiilor (unde de asemenea a obtinut Locul I la categoria ei de varsta), dar si in emisiuni TV pe posturile nationale.

Un palmares pe care si-l doreste orice copil, dar mai ales un artist care, la 12 ani, a dus numele Botosaniului in lume, nume pe care l-a purtat cu demnitate!

Anastasia Popistasu isi merita locul in galeria oamenilor de seama ai Botosanilor, merita pretuirea noastra si, mai ales, merita sa ii dorim din tot sufletul LA MULTI ANI, impliniri si multa sanatate!


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Start de an în forţă pentru antreprenorii botoşăneni. Numărul firmelor nou înfiinţate s-a dublat

astăzi, 14:07
32

Astfel, în luna ianuarie 2018 s-au înregistrat 136 de operatori economici, în condiţiile în care în aceeaşi lună a anului trecut au fost înregistraţi 62. C...

Tânăr spitalizat, după o imprudenţă la volan

astăzi, 12:31
331

Dumitru C., de 21 de ani, se afla la volanul unui autoturism VW Golf şi a produs, miercuri, un accident rutier în localitatea de domiciliu. Un Opel Astra care circula în faţa sa a i...

Asociaţia Colegiul Pacienţilor şi-a deschis sucursală şi la Botoşani

astăzi, 12:06
127

Asociatia Colegiul Pacientilor este o organizație nonguvernamentală (ONG) cu reprezentativitate  națională, cu peste 6000 de membri, născută din dorința de a pune interesele oame...