"Schimbarea", un film care explorează călătoria spirituală! - VIDEO

"Schimbarea", un film care explorează călătoria spirituală! - VIDEO

Un film tulburător și cu totul special, un film care te va răscoli în sensul bun al cuvântului, ajutându-te să arunci o privire adânc în tine și să dai mâna, să îți îmbrățișezi copilul interior care ești tu și să îl întrebi: "Ce mai faci? Îți este bine unde te-am dus până acum? Ești fericit?". 

Filmul se numește "Schimbarea" și în el îl vei vedea și auzi vorbind sufletului tău pe dr. Wayne Dyer, un personaj al vremurilor noastre trecut la Domnul nu de mult.  

Filmul "Schimbarea" explorează călătoria spirituala spre partea a doua a vieții fiecăruia dintre noi, acolo unde ne este menit să ne găsim scopul vieții: care este contribuția noastră unica pentru această lume?

Filmul este despre schimbarea puternică de la construcțiile egoului așa cum am învățat încă din copilărie și tinerețe de la societate – să avem și să acumulam pentru sine – la polul opus, a-ți trăi viața cu un scop focusat pe a servi alți oameni și a da înapoi.  

Veți urmări poveștile întrepătrunse ale unui businessman supraîncărcat de funcții, stress și responsabilități, dar îndepărtat de suflet, a unei mame a doi copii mici care își caută propriul ei rol pe lume și a unui regizor de film care încearcă să își facă un nume, o carieră. Fiecare în parte are revelații și își schimbă viața.  

"Schimbarea" nu doar că ne inspiră, dar ne și învață cum să ne găsim fiecare calea către adevaratul scop pentru care suntem veniți pe acest pământ. Iar când o vom găsi, vom ști pentru că vom fi cu adevărat fericiți, acolo, în interiorul sufletului.

Documentarul este realizat într-o manieră filmică ce împrumută din tehnicile cinematografiei de ficțiune. Mai mulți oameni experimentează „schimbarea”, fiecare în felul său. Nu este un film pretențios: cadrele sunt simple, iar poveștile de viață nu ies din aria comună. Pe cât de simplu este însă acest film, pe atât de provocator la adresa tuturor lucrurilor pe care erai obisnuit/a să le crezi despre viață. Sunt cu adevărat două ore care schimbă modul de a percepe viața și sensul aici.

Wayne Walter Dyer (n. 10 mai 1940, SUA – 29 august 2015, Hawaii) şi-a pierdut de mic părinţii şi a crescut mai mult prin orfelinate. După ce a absolvit liceul, a fost soldat în Forţele Navale ale SUA, şi-a obţinut doctoratul în consiliere educaţională şi psihoterapie. A predat ca lector la Universitatea St. John din New York, unde a fost foarte respectat de către studenţi datorită gândirii pozitive şi a discursurilor motivaţionale. După aceea, a părăsit postul, dedicându-se scrisului, conferinţelor şi apariţiilor în librării, devenind unul dintre cei mai apreciaţi îndrumători pe teme de dezvoltare personală pe plan internaţional.

Dr. Wayne Dyer fost considerat conferențiarul anului 1987 şi recompensat cu premiul Golden Gavel din partea Toastmasters International. 
În 2009 s-a făcut şi filmul motivaţional The Shift/Schimbarea. Subiectul acestuia este schimbarea benefică ce trebuie să aibă loc în viaţa fiecăruia dintre noi în momentul în care simţim că ne-am descoperit esenţa, talentul, vocaţia, scopul nostru adevărat, schimbare ce are loc odată cu renunţarea la ego (care este o altă temă tratată interesant). 

Iată 10 sfaturi de la dr. Wayne Dyer:

Daca schimbi modul in care vei privi lucrurile, lucrurile la care te uiti se vor schimba.

Cum te trateaza oamenii face parte din karma lor. Cum le raspunzi face parte din karma ta.

Atunci cand judeci pe cineva, nu il definesti pe el, ci te definesti pe tine.

Simte-te prost sau motiveaza-te! Orice vei face este alegerea ta.

Un conflict nu poate trai fara participarea ta.

Nu poti fi singur daca iti place persoana cu care esti singur.

Cea mai mare forma de ignoranta este sa respingi ceva despre care nu stii nimic.

Cand dansezi, scopul tau nu este sa ajungi intr-un anume loc de pe ringul de dans, ci sa te bucuri de fiecare pas al dansului.

Sa faci ceea ce-ti place este piatra de temelie a abundentei tale.

Abundenta nu e ceva ce se obtine, ci ceva la care te racordezi.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Articole similare

Loc de dat cu… EPIGRAMA (XXIV)

Duminică, 20 Ianuarie 2019
672

Tu ce film ai vrea să revezi?

Joi, 17 Ianuarie 2019
395

Loc de dat cu… EPIGRAMA (XXIII)

Duminică, 13 Ianuarie 2019
1674

Lisa Wingate - ÎNAINTE SĂ FIM AI VOŞTRI

Vineri, 11 Ianuarie 2019
443

Loc de dat cu… EPIGRAMA (XXII)

Duminică, 6 Ianuarie 2019
1839

Lapte, lacrimi şi cerneală

Joi, 3 Ianuarie 2019
399

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Apelul disperat al lui Alin, tânărul tată căruia i-a ars casa, în Botoşani: "Am patru copii, nu pot să-i ţin pe drumuri!" - VIDEO

astăzi, 07:28
428

În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 1.30, casa lui Alin Cornilă, din satul Başeu, comuna Hudeşti, Botoşani, a luat foc. Tânărul de 22 de ani a apucat să ia...

În doar câteva ore, doi bărbați din aceeași localitate au încheiat socotelile cu viața!

astăzi, 07:03
1723

Sătenii au fost îngroziți de cele petrecute, mai ales că nu înțeleg de ce bărbații de 49, respectiv 48 de ani, și-au pus capăt zilelor, fără ca între cei doi să existe vre...

Vrei să muncești? Vezi oferta angajatorilor și salariile oferite!

astăzi, 07:01
1606

Aproape 750 de locuri de muncă vacante sunt la dispoziția șomerilor în această săptămână, după cum anunță Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani, alte 1...