Zi de FOC la Bologna: Sunt prognozate 40 de grade la ora meciului România - Germania!

Zi de FOC la Bologna: Sunt prognozate 40 de grade la ora meciului România - Germania!

România U21 va înfrunta, joi, Germania U21, în semifinalele Campionatului European. Partida va avea loc la Bologna, unde sunt prognozate aproximativ 40 de grade Celsius la ora de disputare a meciului (18:00, în Italia).

Conform Serviciului Meteorologic al Aviaţiei Militare din Italia, temperatura maximă de joi, 27 iunie, la Bologna, va fi de 40 de grade. Această temperatură va fi atinsă la ora 17:00, cu doar o oră înainte ca partida dintre România U21 şi Germania U21 să înceapă.

UEFA a modificat în ultimul moment programul semifinalelor, fără a oferi o explicaţie oficială. Partida dintre România şi Germania ar fi trebuit să aibă loc de la ora 22:00 (ora 21:00, în Italia), la Reggio Emilia, scrie Mediafax.

Imediat după remiza cu Franţa, din ultimul meci al grupei C, când România şi-a asigurat calificarea în semifinalele turneului final, Mihai Stoichiţă, şeful Comisiei Tehnice a FRF, s-a declarat foarte nemulţumit de hotărârea celor de la UEFA de a muta ora jocului, de la 21:00 (ora locală), la 18:00 (ora locală).

Mihai Stoichiţă a avut o reacţie nervoasă, la DigiSport: "Este crimă dacă se întâmplă acest lucru! Nu cred că se poate întâmpla aşa ceva, să jucăm la ora 19:00. Am înţeles că vor fi 36 de grade la ora respectivă Orice activitate este suspendată la 36 de grade".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean atacat noaptea pe stradă de un tânăr de 20 de ani!

astăzi, 12:02
22

La data de 25 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din municipiul Botoș...

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
123

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
79

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...