Amical: FC Botoșani 4-0 SC Schwaz

FC Botoşani a învins formaţia austriacă de ligă inferioară SC Schwaz cu scorul de 4-0, marţi, într-o partidă de verificare susţinută în stagiul de pregătire din Austria.

Amical: FC Botoșani 4-0 SC Schwaz

FC Botoșani a început cu dreptul seria meciurilor amicale programate în cantonamentul din Austria. Botoșănenii i-au învins cu 4-0 pe austriecii de la Schwaz.

Eduard Florescu, jucător revenit după împrumutul la FC Argeș, a deschis scorul în minutul 64, după care FC Botoșani și-a creat trei ocazii prin Bautista, Melinte și Ashkovski. În minutul 72, Bautista a șutat, portarul austriac a respins, iar juniorul Andronic a marcat pentru 2-0. Trei minute mai târziu, Melinte îi pasează lui Ashkovski, iar acesta duce scorul la 3-0. În minutul 90, Andronic marcheză din nou, iar FC Botoșani câștigă cu 4-0 amicalul împotriva austriecilor de la Schwaz, scrie fcbotosani.ro.

Marius Croitoru, noul antrenor principal al FC Botoșani, a folosit aproape tot lotul pe care îl are la dispoziție în cantonamentul din Austria, excepție făcând câțiva titulari precum Ongenda, Miron sau Rodriguez.

Echipa de start:
Rep.1: Kraus – Hăruț, Dumitraș, Chindriș, Țigănașu – Mario, Leonel, Penescu – Câmpanu, Bîrnoi, Piftor

Rep.2: Brânză – Patache, Pițian, Moescu, Holzmann – Bautista, Diakite, Florescu – Melinte, Andronic, Ashkovski

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
449

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
464

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
268

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...