Zi de FOC la Bologna: Sunt prognozate 40 de grade la ora meciului România - Germania!

Zi de FOC la Bologna: Sunt prognozate 40 de grade la ora meciului România - Germania!

România U21 va înfrunta, joi, Germania U21, în semifinalele Campionatului European. Partida va avea loc la Bologna, unde sunt prognozate aproximativ 40 de grade Celsius la ora de disputare a meciului (18:00, în Italia).

Conform Serviciului Meteorologic al Aviaţiei Militare din Italia, temperatura maximă de joi, 27 iunie, la Bologna, va fi de 40 de grade. Această temperatură va fi atinsă la ora 17:00, cu doar o oră înainte ca partida dintre România U21 şi Germania U21 să înceapă.

UEFA a modificat în ultimul moment programul semifinalelor, fără a oferi o explicaţie oficială. Partida dintre România şi Germania ar fi trebuit să aibă loc de la ora 22:00 (ora 21:00, în Italia), la Reggio Emilia, scrie Mediafax.

Imediat după remiza cu Franţa, din ultimul meci al grupei C, când România şi-a asigurat calificarea în semifinalele turneului final, Mihai Stoichiţă, şeful Comisiei Tehnice a FRF, s-a declarat foarte nemulţumit de hotărârea celor de la UEFA de a muta ora jocului, de la 21:00 (ora locală), la 18:00 (ora locală).

Mihai Stoichiţă a avut o reacţie nervoasă, la DigiSport: "Este crimă dacă se întâmplă acest lucru! Nu cred că se poate întâmpla aşa ceva, să jucăm la ora 19:00. Am înţeles că vor fi 36 de grade la ora respectivă Orice activitate este suspendată la 36 de grade".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Acoperișul unei case din Botoșani a fost cuprins de flăcări, proprietara a suferit un atac de panică! (foto)

astăzi, 14:06
17

Un incendiu s-a produs, în urmă cu puțin timp, într-o gospodărie de pe strada Ion Pilat, din municipiul Botoșani. Acoperișul unei case s-a aprins de la un scurtcircuit.În mo...

Autovehicul de 37.500 de lei furat din Italia, oprit la Rădăuți-Prut de polițiștii de frontieră!

astăzi, 13:30
67

S-a întâmplat în a doua zi de Paște, în jurul orei 12:30, în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuți-Prut - I.T.P.F. Iași.Acolo s-a prezentat pentru efectuarea f...

Ofertă la teatru de Zilele municipiului Botoșani: Un bilet plus unul gratuit la „Iubesc. Iubesc. Te iubesc!”

astăzi, 12:59
66

Sâmbătă, 11 mai, de la ora 18:00, la Casa Tineretului, se va juca spectacolul „Iubesc! Iubesc! Te iubesc!” de Avtandil Varsimașvili, regizat de regizorul georgian Andro Enukidze. ...