Zece jucatori de la FC Botosani, in pericol de a rata meciul cu Viitorul Constanta!

Zece jucatori de la FC Botosani, in pericol de a rata meciul cu Viitorul Constanta!
FC Botosani merge pe stadionul National Arena din Bucuresti pentru infruntarea cu Steaua Bucuresti (FCSB), insa zece jucatori pregatiti de Leo Grozavu au ajuns la limita cartonaselor galbene.

Astfel, in cazul unui cartonas galben incasat in partida cu stelistii acestia vor fi suspendati etapa viitoare, atunci cand pe Municipal vine Viitorul.

În pericol de a fi suspendaţi în cazul în care vor primi cartonaş galben cu Steaua sunt: Andrei Patache, Sergiu Oltean, Michael Ngadeu, Florin Acsinte, Marius Croitoru, Gabriel Vaşvari, Cristian Danci, Paul Batin, Roussel Ngankam şi Petre Ivanovici.

Cu toate acestea antrenorul Leo Grozavu spune ca jucatorii nu se vor menaja si vor da totul pentru a face un meci mare impotriva Stelei.

"Principiul meu este ca la primul joc să joace cea mai bună echipă sau cea care considerăm noi că poate face faţă jocului şi în funcţie de adversar şi în funcţie de ce pregătim noi. Important este şi jocul din ultima etapă. Jocul din ultima etapă contează mai mult decât orice, dar asta nu înseamnă că ne vom prezenta cu o echipă decimată sau improvizată", a declarat Leo Grozavu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ședință extraordinară a Consiliului Local Botoșani: Pe ordinea de zi, proiectul Cornișa și bugetul municipiului!

astăzi, 07:18
414

Consiliul Local al Municipiului Botoșani se întrunește, vineri, în ședință extraordinară, pe ordinea de zi fiind două puncte de dezbatere.Astfel, consilierii locali vor discuta ...

Mihai Ursachi revine la Ipoteşti

Joi, 20 Septembrie 2018
90

Debutând în anul 1970, Mihai Ursachi își deschide volumul Inel cu enigma cu un poem emblematic Ad lectorem:Întâia oară vei vedeaŞi vei pleca şi vei uita;Ci încʼodată dacă vii...

Majorări salariale! Ce categorie de angajați este vizată

Joi, 20 Septembrie 2018
594

Peste 28.000 de poliţişti vor beneficia de o majorare a sporului pentru risc şi suprasolicitare neuropsihică de la 5% la 10%, începând cu 1 februarie.„Dintre cei peste 28.000...