Zece jucatori de la FC Botosani, in pericol de a rata meciul cu Viitorul Constanta!

Zece jucatori de la FC Botosani, in pericol de a rata meciul cu Viitorul Constanta!
FC Botosani merge pe stadionul National Arena din Bucuresti pentru infruntarea cu Steaua Bucuresti (FCSB), insa zece jucatori pregatiti de Leo Grozavu au ajuns la limita cartonaselor galbene.

Astfel, in cazul unui cartonas galben incasat in partida cu stelistii acestia vor fi suspendati etapa viitoare, atunci cand pe Municipal vine Viitorul.

În pericol de a fi suspendaţi în cazul în care vor primi cartonaş galben cu Steaua sunt: Andrei Patache, Sergiu Oltean, Michael Ngadeu, Florin Acsinte, Marius Croitoru, Gabriel Vaşvari, Cristian Danci, Paul Batin, Roussel Ngankam şi Petre Ivanovici.

Cu toate acestea antrenorul Leo Grozavu spune ca jucatorii nu se vor menaja si vor da totul pentru a face un meci mare impotriva Stelei.

"Principiul meu este ca la primul joc să joace cea mai bună echipă sau cea care considerăm noi că poate face faţă jocului şi în funcţie de adversar şi în funcţie de ce pregătim noi. Important este şi jocul din ultima etapă. Jocul din ultima etapă contează mai mult decât orice, dar asta nu înseamnă că ne vom prezenta cu o echipă decimată sau improvizată", a declarat Leo Grozavu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Suferința unui copil de 6 anișori: De la un accident banal, la confruntarea cu un inamic necruțător!

astăzi, 08:16
46

Părinții s-au alarmat și l-au dus la medic. Pentru că totul s-a întâmplat în timpul pandemiei, așteptarea pentru programare și diagnostic a fost o încercare grea.Dup...

Care este echipa care a vrut să îl ”fure” pe Andone și cum a răspuns antrenorul de la Botoșani!

astăzi, 07:48
276

Bogdan Andone e aproape să reușească o minune la FC Botoșani, formație pe care a preluat-o în iarnă, cu 12 puncte după 21 de etape.“Mi-a zis că mă salvează în decembrie...

După 20 de ani, coșmarul unui infirm obligat să cerșească și în Botoșani s-a terminat! (Video)

astăzi, 07:25
170

Un individ cu dublă cetățenie, română și moldovenească, este suspectat că a forțat o persoană vulnerabilă, cu infirmități grave, să cerșească timp de mai mulți ani.A fost pla...