Zece jucatori de la FC Botosani, in pericol de a rata meciul cu Viitorul Constanta!

Zece jucatori de la FC Botosani, in pericol de a rata meciul cu Viitorul Constanta!
FC Botosani merge pe stadionul National Arena din Bucuresti pentru infruntarea cu Steaua Bucuresti (FCSB), insa zece jucatori pregatiti de Leo Grozavu au ajuns la limita cartonaselor galbene.

Astfel, in cazul unui cartonas galben incasat in partida cu stelistii acestia vor fi suspendati etapa viitoare, atunci cand pe Municipal vine Viitorul.

În pericol de a fi suspendaţi în cazul în care vor primi cartonaş galben cu Steaua sunt: Andrei Patache, Sergiu Oltean, Michael Ngadeu, Florin Acsinte, Marius Croitoru, Gabriel Vaşvari, Cristian Danci, Paul Batin, Roussel Ngankam şi Petre Ivanovici.

Cu toate acestea antrenorul Leo Grozavu spune ca jucatorii nu se vor menaja si vor da totul pentru a face un meci mare impotriva Stelei.

"Principiul meu este ca la primul joc să joace cea mai bună echipă sau cea care considerăm noi că poate face faţă jocului şi în funcţie de adversar şi în funcţie de ce pregătim noi. Important este şi jocul din ultima etapă. Jocul din ultima etapă contează mai mult decât orice, dar asta nu înseamnă că ne vom prezenta cu o echipă decimată sau improvizată", a declarat Leo Grozavu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Circ în toată regula făcut de un șofer, după ce a produs un accident pe strada Pacea!

astăzi, 17:10
1354

Astăzi, poliţiştii Biroului Rutier - Poliţia municipiului Botoşani au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de un bărbat de 36 de ani, din municipiul Botoşani, bănuit de ...

Sentința definitivă pentru Dan Șova: 3 ani de închisoare cu executare!

astăzi, 17:03
202

Trei ani este pedeapsa pentru Dan Şova, la ultimul termen al procesului CET Govora. În primă instanţă, fostul senator fusese condamnat tot la trei ani de detenţie, pentru trafic de influen...

Primarul Cătălin Rotundu anunță Târg de locuri de muncă la Dîngeni!

astăzi, 14:25
430

Luni, 25 iunie 2018, începând cu ora 10.00, Primăria comunei Dîngeni organizează Târgul locurilor de muncă. Evenimentul va avea loc la Căminul Cultural Dîngeni și ar...