Zece jucatori de la FC Botosani, in pericol de a rata meciul cu Viitorul Constanta!

Zece jucatori de la FC Botosani, in pericol de a rata meciul cu Viitorul Constanta!
FC Botosani merge pe stadionul National Arena din Bucuresti pentru infruntarea cu Steaua Bucuresti (FCSB), insa zece jucatori pregatiti de Leo Grozavu au ajuns la limita cartonaselor galbene.

Astfel, in cazul unui cartonas galben incasat in partida cu stelistii acestia vor fi suspendati etapa viitoare, atunci cand pe Municipal vine Viitorul.

În pericol de a fi suspendaţi în cazul în care vor primi cartonaş galben cu Steaua sunt: Andrei Patache, Sergiu Oltean, Michael Ngadeu, Florin Acsinte, Marius Croitoru, Gabriel Vaşvari, Cristian Danci, Paul Batin, Roussel Ngankam şi Petre Ivanovici.

Cu toate acestea antrenorul Leo Grozavu spune ca jucatorii nu se vor menaja si vor da totul pentru a face un meci mare impotriva Stelei.

"Principiul meu este ca la primul joc să joace cea mai bună echipă sau cea care considerăm noi că poate face faţă jocului şi în funcţie de adversar şi în funcţie de ce pregătim noi. Important este şi jocul din ultima etapă. Jocul din ultima etapă contează mai mult decât orice, dar asta nu înseamnă că ne vom prezenta cu o echipă decimată sau improvizată", a declarat Leo Grozavu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Problema străzilor pline de noroi, discutată de şefii din Primărie şi reprezentanţii Nova Apaserv

astăzi, 12:25
71

Viceprimarul Marian Murariu le-a spus participanţilor la şedinţă că sesizările din partea cetăţenilor se referă la străzi unde s-a intervenit prin proiectul de modernizare a reţelei de...

Noi consilieri judeţeni numiţi în cadrul Consiliului Judeţean

astăzi, 12:23
109

Ada Macovei, fost inspector general şcolar la IŞJ, i-a luat locul lui Ion Diaconu cel care a decis să se stabilească în Bucureşti şi va activa în cadrul filialei PNL Sector 1. ...

Care este starea elevului transferat la Iași, după o bătaie în școală!

astăzi, 12:12
123

Băiatul, în varsta de 17 ani, a fost transportat ieri după-amiază la Spitalul Clinic de Urgenta "Prof. Dr. Nicolae Oblu" din Iasi, după o altercație violentă ...