Zece jucatori de la FC Botosani, in pericol de a rata meciul cu Viitorul Constanta!

Zece jucatori de la FC Botosani, in pericol de a rata meciul cu Viitorul Constanta!
FC Botosani merge pe stadionul National Arena din Bucuresti pentru infruntarea cu Steaua Bucuresti (FCSB), insa zece jucatori pregatiti de Leo Grozavu au ajuns la limita cartonaselor galbene.

Astfel, in cazul unui cartonas galben incasat in partida cu stelistii acestia vor fi suspendati etapa viitoare, atunci cand pe Municipal vine Viitorul.

În pericol de a fi suspendaţi în cazul în care vor primi cartonaş galben cu Steaua sunt: Andrei Patache, Sergiu Oltean, Michael Ngadeu, Florin Acsinte, Marius Croitoru, Gabriel Vaşvari, Cristian Danci, Paul Batin, Roussel Ngankam şi Petre Ivanovici.

Cu toate acestea antrenorul Leo Grozavu spune ca jucatorii nu se vor menaja si vor da totul pentru a face un meci mare impotriva Stelei.

"Principiul meu este ca la primul joc să joace cea mai bună echipă sau cea care considerăm noi că poate face faţă jocului şi în funcţie de adversar şi în funcţie de ce pregătim noi. Important este şi jocul din ultima etapă. Jocul din ultima etapă contează mai mult decât orice, dar asta nu înseamnă că ne vom prezenta cu o echipă decimată sau improvizată", a declarat Leo Grozavu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CUMPLIT! Fetiță de 5 ani, înjunghiată mortal de propriul tată!

astăzi, 09:20
25

O copilă de 5 ani, din comuna Vânători, comuna Gorbănești, județul Botoșani, și-a sfârșit zilele fiind ucisă de propriul părinte. S-a întâmplat în noaptea de s&...

Ce notă a obținut directorul Muzeului Județean la evaluarea activității!

astăzi, 08:19
84

Activitatea managerului Muzeului Județean Botoșani, Aurel Melniciuc, a fost evaluată de o comisie formată din specialiști în cultură și consilieri județeni.În urma analizei rap...

Femeie de 44 de ani găsită moartă de fiu!

astăzi, 08:10
2575

Tragedie într-o familie de 44 de ani, din județul Botoșani. O femeie în vârstă de 44 de ani a murit chiar sub ochii fiului care a găsit-o prăbușită în bucătărie.Fe...