Voluntariul lui Acsinte, Lazarescu si Ivanovici, castiga CUPA ROMANIEI - FOTO
SPORT

FC Voluntari a reușit miracolul și a învins-o pe Astra Giurgiu în finală, după executarea loviturilor de departajare, 1-1, 5-3 d.p. Botosanenii Florin Acsinte si Patrick Lazarescu (preparator fizic), impreuna cu fostul jucator al FC Botosani, Petre Ivanovici, au obtinut trofeul Cupei Romaniei.

Voluntariul lui Acsinte, Lazarescu si Ivanovici, castiga CUPA ROMANIEI - FOTO

Alexandru Ioniță II a deschis scorul în minutul 35, reușind să înscrie printr-un șut superb de la 20 metri. Chiar dacă giurgiuvenii au dominat partida în continuare, ratând alte ocazii importante, echipa ilfoveană a fost cea care a mai marcat până la final.

Marinescu a restabilit egalitatea din penalty, cu cinci minute înainte de final, iar meciul a intrat în prelungiri, precum anul trecut. Finala a fost decisă la penalty-uri, unde echipa ilfoveană s-a impus după ce Al. Stan a ratat, iar Achim a transformat penalty-ul decisiv.

La final, Florin Acsinte s-a prabusit pe teren si a izbucnit in plans, de emotie, acesta fiind primul sau trofeu de cand este jucator profesionist.

foto capturi: sport.ro si digisport 2











 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
107

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
197

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
93

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...