Un nou trofeu important pentru Michael Ngadeu! A marcat din nou si a castigat titlul de campion cu Slavia Praga! VIDEO
SPORT

Fostul jucator al celor de la FC Botosani, Michael Ngadeu, a castigat in aceasta seara un nou trofeu in cariera, dupa Cupa Africii pe Natiuni, obtinuta cu nationala Camerunului.

Un nou trofeu important pentru Michael Ngadeu! A marcat din nou si a castigat titlul de campion cu Slavia Praga! VIDEO

Sambata dupa-amiaza, Ngadeu a devenit campion al Cehiei cu echipa sa de club, Slavia Praga, formatie care a platit 500.000 de euro celor de la Botosani pentru a-l transfera.

Slavia Praga se afla in lupta directa cu Victoria Plzen, formatie aflata la doar doua puncte in spate. In ultima etapa, meciurile celori doua formatii au fost programate de la aceeasi ora. Victoria Plzen a invins cu scorul de 2-0 pe Jihlava, in timp ce formatia lui Ngadeu a trecut cu scorul de 4-0 de echipa Brno.

Ultimul gol al partidei, cel de 4-0, a fost marcat chiar de Michael Ngadeu, fundasul central, devenit mijlocas central in fata apararii la Slavia Praga, a luat mingea de la centrul terenului si a marcat un gol superb. Imediat dupa ce au primit trofeul de campioni, jucatorii Slaviei au facut turul orasului Praga cu un autocar descoperit.

Ngadeu este cotat acum la 2 milioane de euro, insa cu siguranta valoarea ii va creste dupa acest trofeu. Fostul capitan al ros-alb-albastrilor spera ca in vacanta aceasta sa poata ajunge in vizita la Botosani.






 

 

Spune-ne opinia ta