VIDEO: Popovici si o parte din suporteri ii dau dreptate lui Croitoru! Vezi FOTO de la antrenamentul de miercuri!

VIDEO: Popovici si o parte din suporteri ii dau dreptate lui Croitoru! Vezi FOTO de la antrenamentul de miercuri!

   Ionut Tabultoc

"Unii sunt ca la un spectacol la teatru, zici ca le-ar fi rusine sa aplaude sau sa incurajeze, sa impinga echipa de la spate, sa fie al 12-lea jucator".

Aceasta declaratie ii apartine antrenorului de la FC Botosani, Cristi Popovici, luandu-i apararea lui Marius Croitoru, care s-a aratat dezamagit ca suporterii botosaneni nu-si incurajeaza echipa.

"Chiar daca am avut rezultate bune, dupa egalul cu U. Cluj toata lumea era foarte dezamagita. E clar ca am avut o oportunitate de a urca pe locul doi, la un punct de Steaua, dar obiectivul nostru nu este sa catigam campionatul, ori suporterii poate asta cred", a mai spus Popovici.

Si suporterii cei mai infocati ii dau dreptate lui Croitoru. Acestia au lasat mesaje de incurajare pe pagina de Facebook a clubului. "Suntem alaturi de voi. Cei care comenteaza nu sunt suporteri", a spus un fan al echipei botosanene.

"Probabil cei care i-au apostrofat confundau echipa noastra cu Bayern Munchen. Marius,nu fi suparat, suporterii adevarati sunt alaturi de voi", a precizat Catalin.

"Suporterii va apreciaza! Iesiti la plimbare si o sa vedeti reactia suporterilor. Stim ce eforturi faceti si datorita voua auzim despre Botosani la televizor si in alte momente decat "Zilele Eminescu" sau vizitele politicienilor. Si auzim doar de bine", a spus si Cristian. La antrenamentul de miercuri de la Mecanex, jucatorii au aratat ca sunt foarte uniti si decisi sa produca o noua surpriza si sa invinga pe Pandurii Targu Jiu.

FOTO:

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum va fi vremea până la sfârșitul lunii

astăzi, 09:37
203

Meteorologii anunță că ploile se vor extinde pe tot teritoriul țării de miercuri, însă temperaturile rămân cele normale pentru această perioadă. Vremea va fi capricioasă pâ...

"Învățământul merge pe drum paralel, prea mulți absolvenți de studii superioare ajung vânzători în hypermarket"

astăzi, 09:08
177

Deși are disponibilitatea de a fi folosită ca "poligon de încercare" pentru cei care vor cei care vor să învețe, una dintre cele mai importante companii din piața mater...

Medicii trag semnalul de alarmă: apare o nouă boală, rezistentă la antibiotice

astăzi, 08:31
700

Medicii specialiști și-au exprimat îngrijorarea. O nouă infecție cu transmitere sexuală mai puțin cunoscută chiar și doctorilor ar putea deveni una dintre cele mai răspândite boli...