VIDEO: Popovici si o parte din suporteri ii dau dreptate lui Croitoru! Vezi FOTO de la antrenamentul de miercuri!

VIDEO: Popovici si o parte din suporteri ii dau dreptate lui Croitoru! Vezi FOTO de la antrenamentul de miercuri!

   Ionut Tabultoc

"Unii sunt ca la un spectacol la teatru, zici ca le-ar fi rusine sa aplaude sau sa incurajeze, sa impinga echipa de la spate, sa fie al 12-lea jucator".

Aceasta declaratie ii apartine antrenorului de la FC Botosani, Cristi Popovici, luandu-i apararea lui Marius Croitoru, care s-a aratat dezamagit ca suporterii botosaneni nu-si incurajeaza echipa.

"Chiar daca am avut rezultate bune, dupa egalul cu U. Cluj toata lumea era foarte dezamagita. E clar ca am avut o oportunitate de a urca pe locul doi, la un punct de Steaua, dar obiectivul nostru nu este sa catigam campionatul, ori suporterii poate asta cred", a mai spus Popovici.

Si suporterii cei mai infocati ii dau dreptate lui Croitoru. Acestia au lasat mesaje de incurajare pe pagina de Facebook a clubului. 



"Suntem alaturi de voi. Cei care comenteaza nu sunt suporteri", a spus un fan al echipei botosanene.

"Probabil cei care i-au apostrofat confundau echipa noastra cu Bayern Munchen. Marius,nu fi suparat, suporterii adevarati sunt alaturi de voi", a precizat Catalin.

"Suporterii va apreciaza! Iesiti la plimbare si o sa vedeti reactia suporterilor. Stim ce eforturi faceti si datorita voua auzim despre Botosani la televizor si in alte momente decat "Zilele Eminescu" sau vizitele politicienilor. Si auzim doar de bine", a spus si Cristian. 



La antrenamentul de miercuri de la Mecanex, jucatorii au aratat ca sunt foarte uniti si decisi sa produca o noua surpriza si sa invinga pe Pandurii Targu Jiu.

FOTO:

























 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
257

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
427

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
133

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...