Vasile Miriuta: "Am avut 11 m clar in minutul 87, dar suntem o echipa prea mica"
SPORT

FC Botosani a invins cu scorul de 2-1 echipa Concordia Chiajna, in cadrul etapei a VII-a din Liga 1, dupa ce la pauza a fost condusa cu 0-1, dupa golul marcat de Batin.

Vasile Miriuta: "Am avut 11 m clar in minutul 87, dar suntem o echipa prea mica"

La finalul meciului, antrenorul celor de la Chiajna, Vasile Miriuta s-a plans de greselile facute de jucatorii sai, dar si de greselile de arbitraj. Nu a vazut insa cele doua penalty-uri refuzate Botosaniului, ci doar pe cel refuzat oaspetilor.

"Am facut o partida buna, mai ales o prima repriza buna. Am si condus, insa din pacate s-au repetat acele greseli individuale ca in jocurile precedente in care am pierdut sau am facut egal. Este inadmisibil la nivelul acesta sa faci asa greseli. Nu se poate asa ceva. Muncesti toata saptamana, dar din pacate suferim. Am luat patru goluri pe greseli individuale. De doua ori ne-am bagat-o in poarta. Am avut si 11 m clar in minutul 87, dar suntem o echipa prea mica. Nu iese nimeni sa vorbeasca. Cu Iasi ne-a scos-o tusierul din poarta, gol valabil, cu Astra domnul Radulescu a spus ca nu a vazut 11 m. Astazi ii rupe piciorul lui Cristescu si nu dai 11 m? Sunt trei jocuri in care am fost dezavantajati. Puteam sa am trei jocuri in plus. Nu vreau sa ajung pe la comisii. Mai bine tac.", a declarat Vasile Miriuta.

Antrenorul Chiajnei a fost informat de faptul ca Ion Craciunescu a spus ca si FC Botosani ar fi trebuit sa beneficieze de doua lovituri de la 11 m.

"Domnul Craciunescu stie mai bine. E specialist. Eu doar imi dau parerea. Daca el spune ca a fost , inseamna ca asa a fost.", a incheiat Miriuta.

 

Spune-ne opinia ta