Victorie pentru FC Botosani, intr-un meci cu multe probleme de arbitraj! FOTO
SPORT

FC Botoșani a câștigat disputa de pe teren propriu contra Concordiei Chiajna, scor 2-1, deși trupa antrenată de Costel Enache a evoluat pentru aproximativ un sfert de oră în inferioritate numerică.

Victorie pentru FC Botosani, intr-un meci cu multe probleme de arbitraj! FOTO

Ilfovenii au deschis scorul după 27 de minute de joc, când Batin a profitat de o neînțelegere în apărarea gazdelor și l-a învins pe Cobrea cu un șut din interiorul careului. FC Botosani a cerut penalty la ultima faza a primei reprize, atunci cand Roman a fost lovit in careu, insa Iulian Calin nu a dictat lovitura de la 11 m. Ion Craciunescu a comentat faza la Digisport si a spus ca FC Botosani trebuia sa obtina penalty.

În partea secundă, Botoșaniul a avut nevoie de doar două minute pentru a întoarce rezultatul. Buș a egalat în minutul 53, cu un șut de la marginea careului mic, după o pătrundere excelentă a lui Moruțan pe partea dreaptă, iar Mihai Roman a adus gazdele în avantaj două minute mai târziu, după ce a marcat din poziție de unu la unu cu Bălgrădean.

FC Botoșani a rămas în 10 oameni în minutul 78, când Olimpiu Moruțan a văzut al doilea cartonaș galben în urma unei presupuse simulări. Acelasi Ion Craciunescu a precizat ca se impunea lovitura de la 11 m pentru FC Botosani, nicidecum cartonas galben pentru simulare.

Chiajna a presat pe final, când Cristescu a cerut și un penalty pentru o intervenție a lui Cobrea, dar fără a influența tabela de marcaj. Craciunescu a comentat si aceasta faza la finalul jocului, fiind de parere ca arbitrul a gresit din nou si ca se impunea lovitura de la 11 m.

Echipa antrenată de Vasile Miriuță rămâne fără victorie în acest sezon din Liga 1, în timp ce Botoșani revine pe podium, pe locul secund, cu un punct peste CS U Craiova și FCSB și la trei în spatele lui CFR Cluj.























 

 

Spune-ne opinia ta