Surpriza uriasa in Grecia! Manchester United, invinsa de Olympiacos - VIDEO

Surpriza uriasa in Grecia! Manchester United, invinsa de Olympiacos - VIDEO
Olympiacos Pireu a realizat surpriza serii in Champions League, campioana Greciei reusind sa invinga Manchester United, scor 2-0, in prima mansa a optimilor de finala ale Ligii.

Sezonul dezastruos pe care il au "diavolii" sub bagheta lui Moyes a continuat marti seara cu o deplasare de cosmar la Atena. Daca din cupele interne au fost deja eliminati iar in Premier League sunt la ani lumina de Arsenal, City si Chelsea, jucatorii lui United sperau sa isi salveze sezonul cu o evolutie buna in Champions League.

N-a fost sa fie pentru ca Olympiacos a facut o partida aproape perfecta si a luat o optiune serioasa pentru calificarea in sferturile de finala. Dominguez si Perez au tras primele semnale de alarma pentru Moyes in prima parte a meciului pentru ca atacantul argentinian sa deschida scorul cu 10 minute inainte de pauza. Maniatis a sutat de la distanta iar Dominguez a deviat usor, insa decisiv pentru a-l pacali pe De Gea.

United nu si-a revenit nici in partea secunda, tot grecii aflandu-se la conducerea jocului. Joel Campbell, costaricanul imprumutat de Arsenal la Olympiacos, a inscris golul de 2-0 in minutul 55, el dribland scurt un adversar si sutand apoi fara speranta pentur De Gea de la 25 de metri.

Maniatis si Olaitan au mai ratat ocazii importante pentru gazde iar Van Persie a irosit singura oportunitate adevarata a englezilor pe final.

Olympiacos castiga la o diferenta de doua goluri si are prima sansa la calificare in fata unui United aflat in cadere libera dupa retragerea lui Ferguson.

In cealalta partida a serii, Borussia Dortmund a obtinut o victorie extrem de importanta in mansa tur a optimilor de finala, nemtii impunandu-se pe terenul celor de la Zenit Sankt Petersbug cu scorul de 4-2.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Care este echipa care a vrut să îl ”fure” pe Andone și cum a răspuns antrenorul de la Botoșani!

astăzi, 07:48
75

Bogdan Andone e aproape să reușească o minune la FC Botoșani, formație pe care a preluat-o în iarnă, cu 12 puncte după 21 de etape.“Mi-a zis că mă salvează în decembrie...

După 20 de ani, coșmarul unui infirm obligat să cerșească și în Botoșani s-a terminat! (Video)

astăzi, 07:25
116

Un individ cu dublă cetățenie, română și moldovenească, este suspectat că a forțat o persoană vulnerabilă, cu infirmități grave, să cerșească timp de mai mulți ani.A fost pla...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţit Mc. Vasilevs, Episcopul Amasiei; Sf. Glafira; Sf. Mc. Chiril, Chindeu şi Tasie din Axiopolis (Cernavodă)

astăzi, 06:58
18

În vremea prigoanelor venite asupra creştinilor la sfârşitul secolului al 3-lea şi începutul celui de-al 4-lea, în cetatea Axiopolis din Dobrogea (numită astăzi Cernavodă...