FC Botosani ocupa locul 1 intr-un clasament! Vezi care este acesta!

FC Botosani ocupa locul 1 intr-un clasament! Vezi care este acesta!
FC Botosani a fost senzatia Ligii 1 in primele etape ale sezonului 2013-2014, insa a ajuns ca dupa 20 de etape sa ocupe locul 15 in clasament, primul care duce in liga secunda.

Totusi, FC Botosani se afla pe prima pozitie intr-un clasament, insa nu este un clasament cu care botosanenii se pot mandri.

Echipa pregatita de Leo Grozavu este cea mai "batrana" echipa din prima liga a Romaniei cu o medie de varsta a jucatorilor de 28,8 ani. Cel mai tanar jucator al celor de la FC Botosani este Istvan Fulop, care in luna mai a acestui an implineste 24 de ani.

Pe locul doi in clasament se afla Petrolul Ploiesti cu o medie a varstei de 27,4 ani, in timp ce pe locul trei se afla Corona Brasov cu o medie de varsta a jucatorilor de 27,1 ani.

Echipa cea mai "tanara" este Viitorul lui Gica Hagi, echipa care are o medie de varsta a fotbalistilor de 21,7 ani, ea fiind urmata de Dinamo Bucuresti cu 23,7 ani.

Cel mai tanar jucator din Liga 1 este Drags Danila, care are 16 ani si evolueaza la Corona Brasov. Pe locurile doi si trei se afla Silviu Dobrescu de la Concordia Chiajna si Cristian Manea de la Viitoru, ambii avand 17 ani.

La polul opus, cei mai batrani fotbalisti din Liga 1 sunt Nuno Claro de la Poli Timisoara si Valeriu Bordeanu de la FC Botosani, ambii avand 37 de ani, fiind urmati in clasament de Mugurel Buga de la FC Brasov, in varsta de 36 de ani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
341

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
574

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
991

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...