Steaua va fi exclusa din cupele europene. Cum s-au dat de gol "ros-albastrii"

Steaua va fi exclusa din cupele europene. Cum s-au dat de gol "ros-albastrii"
Steaua va fi exclusa din cupele europene de Comisia de Disciplina a UEFA. Nici macar "ros-albastrii" nu mai cred cu adevarat ca se pot salva, chiar antrenorul Laurentiu Reghecampf facand un gest care a tradat aceasta lipsa de incredere, relateaza ziare.com.

 Astfel, tehnicianul echipei din Ghencea a renuntat recent la patru jucatori tineri, acestia urmand sa fie imprumutati la alte formatii de Liga 1 pentru a capata experienta.

 Intre cei patru se afla Cristian Puscas si Iulian Rosu, fotbalisti in varsta de 19 ani. La prima vedere, acest lucru nu spune multe, insa daca ne gandim ca UEFA a impus din acest sezon echipelor participante in Champions League alinierea la startul competitiei si a unei formatii de tineret, imaginea incepe sa se clarifice.

 Inainte de arestarea lui Gigi Becali, acesta spunea ca va fi nevoit sa transfere o multime de tineri pentru ca Steaua sa fie eligibila pentru Liga Campionilor. Despre tinerii din lotul largit al echipei, inclusiv Puscas si Rosu, a spus ca vor constitui nucleul viitoarei echipe de tineret.

 Se vorbea, de asemenea, despre reinfiintarea Stelei II si obtinerea unui loc in divizia secunda, pentru ca pustii sa aiba meciuri in picioare inaintea infruntarilor din Champions League.

 Acum, cu trei zile inainte de audierile de la UEFA, "ros-albastrii" au anuntat ca renunta la tinerii care le-ar fi indispensabili in cazul participarii in Liga Campionilor.

 Daca adaugam faptul ca se pregateste si o vanzare masiva a jucatorilor ce au oferte, tonul fiind dat de cedarea golgheterului Rusescu in Spania, concluzia este una singura - oficialii Stelei stiu deja ca au sanse minime sa fie iertati de UEFA.

 Reprezentantii campioanei Romaniei vor fi audiati vineri de Comisia de Disciplina a forului continental, o decizie in acest caz urmad a fi anuntata in data de 24 iunie.

 In cazul unei hotarari nefavorabile, stelistii pot face apel si apoi se pot adresa Tribunalului pentru Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean atacat noaptea pe stradă de un tânăr de 20 de ani!

astăzi, 12:02
38

La data de 25 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din municipiul Botoș...

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
138

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
84

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...