Statistica e de partea Botoșaniului! Dinamo a câștigat un singur meci în ultimele cinci întalniri!
SPORT

Botoșănenii stau mai bine în bilanţul ultimelor cinci întâlniri, cu două victorii, două egaluri şi o singură înfrângere în faţa "câinilor" "Câinii" nu au nicio altă variantă în afară de victorie în faţa celor de la Botoşani dacă vor să mai spere la play-off. 

Statistica e de partea Botoșaniului! Dinamo a câștigat un singur meci în ultimele cinci întalniri!

Cu trei puncte câştigate, trupa lui Cosmin Contra s-ar apropia la două puncte de CFR şi la trei de Gaz Metan, care a pierdut ieri la Voluntari. Doar că Botoşaniul lui Leo Grozavu nu este deloc un adversar facil.

Ocupanta locului 8 în Liga 1 le-a pus mari probleme dinamoviştilor de-a lungul timpului şi chiar a câştigat ultima întâlnire, 2-1, prin golurile lui Elek şi Vaşvari din penalty. Cu o victorie in fata dinamovistilor, FC Botosani ar egala la puncte pe Dinamo si Astra, iar lupta la Play-Off va fi una mult mai interesanta.

LE-AU PLECAT MARCATORII

Interesant este că în echipa pregătită de Cosmin Contra nu mai există niciun fotbalist care să fi marcat în poarta Botoşaniului în ultimele meciurile directe. Dorin Rotariu, Valentin Costache, Marius Alexe şi Bogdan Gavrilă au fost toți transferaţi! Ce-i drept, și lui Grozavu i-au plecat Fulop, Ngadeu, Ngankam şi Cabrera, dar marcatorii din ultimul joc, Elek şi căpitanul Vaşvari, sunt apţi de joc pentru meciul de mâine seară.

Partida va avea loc luni, incepand cu ora 20:30, pe stadionul National Arena.

ULTIMELE CINCI MECIURI DINAMO-BOTOŞANI

01.10.2016 Botoşani - Dinamo 2-1 (Elek, Vaşvari / Rotariu)
14.02.2016 Dinamo - Botoşani 1-0 (V. Costache)
20.09.2015 Botoşani - Dinamo 1-1 (Cabrera/Essombe)
03.04.2015 Dinamo - Botoşani 0-0 
14.09.2014 Botoşani - Dinamo 3-2 (I. Fulop, Ngadeu, Ngankam / Alexe, Gavrilă)
* toate întâlnirile au fost în Liga 1

sursa: www.gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
189

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
297

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
117

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...