Soția lui Schumi construiește o cameră specială ca să-l ia acasă pe fostul pilot

Soția lui Schumi construiește o cameră specială ca să-l ia acasă pe fostul pilot
Starea lui Michael Schumacher e stabilă, dar medicii care-l îngrijesc la clinica din Grenoble i-au comunicat soției acestuia, Corinna, că e posibil ca fostul pilot să nu se mai trezească niciodată din coma indusă în care se află după accidentul suferit înainte de Anul Nou.

În vârstă de 45 de ani, Corinna s-a hotărât să construiască acasă, în Elveția, o cameră specială cu toate dotările medicale necesare, urmând să-l mute acolo pe Michael. Camera va costa 12 milioane de euro și informația a fost dezvăluită pentru Daily Mail de un prieten apropiat al familiei.

Averea lui Schumacher se ridică la peste 600 de milioane de euro și soția fostului campion mondial de Formula 1 e gata să cheltuiască oricât pentru a încerca să-i ofere acestuia o șansă în plus de a-și reveni, după ce asuferit serioase traume ale creierului și e de peste trei luni în comă indusă.

În fiecare zi Corinna călătorește 200 de km din Elveția la Grenoble, pentru a petrece 10 ore alături de Michael. E a cerut deja sfatul mai multor specialiști pentru a achiziționa cea mai performantă aparatură medicală pentru camera în care va trăi Michael.

sursa

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PSD-iștii din Botoșani și-au depus candidaturile pentru Primărie și Consiliu Local! Cosmin Andrei: „Mi-au cerut să candidez în continuare” (foto, video)

astăzi, 18:49

Cosmin Andrei, primarul în funcție al municipiului Botoșani, și-a depus candidatura pentru Primăria Botoșani. Tot astăzi a fost depusă și lista de candidați pentru consilieri municipali...

Patru posturi de subofițer scoase la concurs din sursă externă de ISU Botoșani!

astăzi, 18:00
33

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani a scos la concurs patru posturi de subofițer, prin încadrare directă.Posturile sunt:-&nb...

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
359

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...