LIGA 1: Echipa lui Gică Hagi se scufundă! Timisoara a castigat in fata Viitorului - REZULTATE, VIDEO

LIGA 1: Echipa lui Gică Hagi se scufundă! Timisoara a castigat in fata Viitorului - REZULTATE, VIDEO
Dan Alexa a reușit prima victorie pe banca lui ACS Poli Timișoara, 2-1 cu Viitorul Constanța, într-un meci transmis in direct de Digi Sport.

Szekely a deschis scorul pentru banățeni în minutul 19, după o centrare a lui Nanu, iar atacantul oaspeților a ajuns la golul cu numărul 10 în această ediție din Liga 1.

Viitorul a egalat cu două minute înainte de pauză, când Băluță l-a învins cu un șut superb pe Nuno Claro. Omul care a ajutat și la primul gol al lui Poli, Florin Nanu, a închis tabela în minutul 65, iar apoi Larie a fost la un pas să egaleze după o execuție superbă de la mare distanță.

Nanu a bifat al treilea gol în acest sezon, iar timișorenii prima victorie după trei etape. Jocul nu a fost însă unul convingător pentru ACS Poli, care a avut și șansă în obținerea celor trei puncte.

Viitorul a dominat clar pe finalul meciului, când a ratat trei ocazii mari în ultimele 10 minute.

ACS Poli este acum pe locul 12, cu 29 de puncte, în timp ce Viitorul lui Gică Hagi a pierdut al 12-lea meci și este doar pe poziția a 17-a, astfel că lupta pentru evitarea retrogardării se anunță tot mai grea pentru constănțeni.

APASA AICI si vezi rezumatul video!

REZULTATE:

Corona - Săgeata 0-0

Otelul - Concordia 2-0

Viitorul - ACS Poli 1-2

Pandurii CFR Cluj 0-1

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Concedierile silenţioase din business: Județul Botoșani, pe lista cu ”cele mai lovite industrii”!

astăzi, 09:17
4

O analiză a Ziarului Financiar, pe baza răspunsurilor primite de la inspectoratele teritoriale de muncă din 19 judeţe, printre care și Botoșani, arată că fenomenul concedierilor colective s-a ...

Misiune contracronometru, în această dimineață: Bărbat scos din fântână, soția a suferit un atac de panică! (Foto)

astăzi, 08:23
453

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost salvat de pompieri dintr-o fântână adâncă de aproximativ șapte metri. Misiunea contracronometru a avut loc, în urmă cu...

Comorile Botoșaniului: Bisericuța veche de aproape trei secole în care creștinii își unesc și astăzi destinele! (Foto)

astăzi, 07:57
139

Aici, în urmă cu mai bine de un sfert de secol, în micuța bisericuță de lemn pășea Regele Mihai al României.Bisericuța de lemn din Brăești este de o frumusețe cuceritoa...