Sapte medalii castigate de sportivii de la Clubul Sportiv Total Taekwondo Botosani!

Sapte medalii castigate de sportivii de la Clubul Sportiv Total Taekwondo Botosani!
Clubul Sportiv Total Taekwondo Botosani a participat la a II-a editie a competitiei "Cupa Vrancea Taekwondo WTF" pentru copii, cadeti si juniori ce s-a desfasurat sambata, 17 septembrie, la Sala Sporturilor din Focsani.

Intrecerea de la Focsani a fost organizata de Asociatia Judeteana de Taekwondo Vrancea, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Vrancea si clubul CSM 2007 Focsani.

În competiţie au intrat 250 de sportivi de la 20 de cluburi din Romania şi un club din Bulgaria.

CS Total Taekwondo Botosani a trimis in concurs opt sportivi: NACU MARIA-ANASTASIA - COPII 1 +30 kg, GULUTA TEODOR - COPII 1 -35 kg, IVANOV STEFAN - COPII 1 -30  kg, PICIOR ADELINA - CADETI 2  -35 kg,  IVANOV SERENA - CADETI 2-35 kg, ANDRUS ANDREI-ALEXANDRU - CADETI 2-35 kg, PICIOR BEATRICE - CADETI 1-55 kg, SIRGHE DANIEL - JUNIORI-55 kg.Sportivii clubului s-au comportat bine demonstrand ca pot face fata cu brio la competitii de nivel national, mentionand faptul ca patru din cei opt sportivi participanti au luptat in finala pentru locul I.

Sportivii pregătiţi de Catalin Chiriac s-au întors cu sapte medalii, dintre care:

- trei medalii de bronz castigate de NACU MARIA-ANASTASIA, GULUTA TEODOR, ANDRUS ANDREI-ALEXANDRU,
- doua medalii de argint castigate de IVANOV SERENA si SIRGHE DANIEL
- doua medalii de aur castigate de PICIOR ADELINA si PICIOR BEATRICE.


"Pentru a ajunge la această performanţă, sportivii s-au dedicat total antrenamentelor, renunţând la multele tentaţii specifice vârstei, iar acum au realizat că a meritat acest efort. La modul în care lucrează la antrenamente, cred că au mari şanse să ajungă sportivi de mare performanta, mai ales pentru că sunt foarte tineri şi au timp să acumuleze experienţa necesară unor competiţii de nivel superior", a precizat Catalin Chiriac.

Deşi un club tânăr, fără prea mari resurse, s-au facut eforturi deosebite pentru a ajunge in fiecare an la competitii zonale, nationale si chiar internationale:

•Cupa Instinct, concurs de Taekwondo W.T.F., desfasurat in localitatea Fetesti in data de 27-28 martie 2010,

•Koryo Taekwondo Festival, care a avut loc pe 17-18 aprilie 2010 la Sala Sporturilor din Dej (18 medalii, dintre care cinci de aur, opt de argint si cinci de bronz. Proba de lovituri speciale le-a adus sportivilor alte doua medalii de aur, una de argint si tot una de bronz)

•Open Karlovac Taekwondo, desfasurat in Croatia  28-29.05.2010, competitie internationala cu un nivel inalt de pregatire tehnico-tactica, cu 27 de tari participante, dintre care SUA, Italia, Irak, Marea Britanie, Romania, Serbia (o medalie de aur Serena Ivanov-categoria copii si o medalie de bronz Iuliana Jaba categoria cadeti)

•Cupa Ambasadorului Republicii Coreea la Taekwondo W.T.F. - antrenorul botosanean Chiriac Catalin a inscris doua sportive in concursul desfasurat in zilele 5-6 noiembrie 2010, rezultatele fiind foarte bune: Locul I obtinut de Picior Beatrice, categoria -44kg cadeti, precum si trofeul "Cel mai bun sportiv" categoria cadeti fete, si Locul II pentru Picior Adelina, categoria -27kg copii.

•12th Belgrade Trophy, competiţie internationala organizată pe 7.05.2011 de Federaţia Sârbă de Taekwondo, unde au participat 55 de cluburi din 14 ţări, la care sportiva PICIOR ADELINA  a obtinut locul III.

"In functie de resurse am dori sa mai participam in acest sfarsit de an la inca doua concursuri: CUPA ROMANIEI - Miercurea-Ciuc, 7 - 9 Octombrie si DRACULA OPEN - Bucuresti, 19 - 20 Noiembrie", a completat Catalin Chiriac.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Interceptări ale DNA anulate de judecători în dosarul Ralucăi Stâncescu, fost prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani

Miercuri, 21 Martie 2018
677

Iniţial, judecătorul de cameră preliminară de la Curtea de Apel Târgu Mureş, dosarul fiind strămutat la această instanţă la solicitarea inculpaţilor, a admis interceptările, însă avocaţ...

"Extraordinarele peripeții ale lui Hansel și Gretel", duminică, pe scena Teatrului Vasilache

Miercuri, 21 Martie 2018
99

Teatrul pentru Copii şi Tineret "Vasilache" invită copiii duminică, 25 martie 2018, de la orele 11:00 şi 12:30, să vizioneze  spectacolul "Extraordinarele peripeții...

Pleci la drum? De joi, Cod Portocaliu și Galben de ninsori abundente, viscol și vreme deosebit de rece!

Miercuri, 21 Martie 2018
655

Chiar dacă am trecut de prima jumătate a lunii martie, dacă ai programate drumuri în țară e bine să fii la curent cu avertizările meteorologilor, care au transmis că jumătatea de sud a Rom...