Roma a fost CAPITALA SPORTULUI botosanean pentru o zi! Vezi care au fost castigatorii CUPEI DE TOAMNA ROMA 2011!

Roma a fost CAPITALA SPORTULUI botosanean pentru o zi! Vezi care au fost castigatorii CUPEI DE TOAMNA ROMA 2011!
Sute de copii si zeci de parinti au participat duminica la "Cupa de Toamna" Roma 2011, acolo unde sportul a fost prioritar.

Incepand de la cros si continuand cu sah, tenis de masa sau fotbal, copiii si adultii s-au distrat de minune la cupa organizata de Directia Judeteana pentru Sport si Tineret, impreuna cu Clubul Sportiv AS Roma.

Sport.Botosani.ro a fost prezent la eveniment, acolo unde timp de 12 ore cei mai buni dintre cei mai buni s-au evidentiat.





Publicul cel mai numeros l-a avut, asa cum ne-am obisnuit, fotbalul, care este si sportul rege in lume. La juniorii din clasele V-VI, castigatori au fost copiii de la Scoala Nr. 8, majoritatea dintre ei evoluand la CSS Botosani. La clasele VII-VIII, pustii din Roma au pus mana pe trofeu pentru prima data, dupa ce in precedentele doua editii au fost eliminati inainte de finala.

Cele mai spectaculoase partide au fost cele de la seniori. In primul meci, echipa din Roma formata din localnici, dar si din patru jucatori de la AS Roma (Alexoae, Maxim, Bucatariu si Doroftei) au intalnit echipa judecatorilor si a avocatilor, juristii fiind invinsi cu 3-1. In cel de-al doilea meci, ISU Botosani a invins greu pe cei din Corni, reusind sa se impuna doar dupa loviturile de la 11 m, acolo unde fostul portar al Luceafarului, Paul Luca, a aparat 2 penalty-uri.

In finala mare, romanii au fost invinsi la limita cu 1-0 de pompieri, golul fiind marcat in ultimele 2 minute de joc.

Pe langa sport, cei prezenti la Roma au avut parte si de dans, dar si de muzica. Micuta Oana Tabultoc i-a incantat pe cei mici cu doua melodii (vezi video mai jos).

 




Vezi pe Sport.Botosani.Ro FOTO si VIDEO de la eveniment!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Expoziție-concurs dedicată Sărbătorilor Pascale la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 12:16
20

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” (Filiala Primăverii) Botoșani invită iubitorii de frumos să admire expoziția - concurs  „Lumină din lumină".Organizată d...

ANPC atenționează: Nu cumpărați de oriunde alimente pentru masa de Paște!

astăzi, 11:20
31

Președintele interimar al ANPC, Sebastian Hotca, a explicat că unul dintre cele mai importante aspecte de care ar trebui să ținem cont este, în primul rând, locul de unde ne facem...

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
66

Înaintea sărbătorilor pascale, polițiștii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale ...