Radoslav Dimitrov, înaintea meciului cu FC Botoșani: "Joacă foarte agresiv. Nu mă interesează cum voi fi primit de public"
SPORT

Bulgarul Radoslav Dimitrov a uitat că în urma cu doar o lună încă îmbraca tricoul echipei FC Botoșani și face declaratii dure înaintea meciului de pe Municipal, dintre FC Botoșani și CSU Craiova.

Radoslav Dimitrov, înaintea meciului cu FC Botoșani: "Joacă foarte agresiv. Nu mă interesează cum voi fi primit de public"

Dimitrov și-a luat în serios rolul de "oltean" și spune că se bucură că a ajuns la un "club mare și iubit". În plus acesta a precizat că botoșănenii vor juca agresiv în primele 15 minute. Reacția suporterilor? Nu-i pasă.

"Este un meci foarte important pentru noi. O să fie greu acolo și sperăm să câștigăm pentru prima dată. Eu știu cum se joacă acolo. Dacă ieșim bine după primele 15 minute, interval când ei joacă foarte agresiv, avem șanse mari să obținem un rezultat bun. Acum sunt jucătorul Craiovei, sunt fericit că am venit la un club atât de mare și iubit. Nu mă interesează cum voi fi primit de publicul din Botoșani, am experiență, nu sunt un copil și nu voi simți presiunea.", a spus Dimitrov.

Meciul FC Botosani - CSU Craiova se joacă sâmbătă la ora 18:00. Biletele la acest joc vor costa 20 de lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

MAGDA URSACHE: Risipind, risipind...

Duminică, 18 Martie 2018
89

Ne risipim şi risipim. Suntem din ce în ce mai risipitori. Mentalul stabil şi tradiţional e batjocorit în fel şi chip, personalităţile sunt şi ele minimalizate, ţintele fiind ...

Prefectul de Botoșani, în teren cu şeful de la Drumuri Naţionale. Mobilizare pentru deszăpezire! FOTO

Duminică, 18 Martie 2018
510

Căderile abundente de zăpadă înregistrate în ultimele 24 de ore şi viscolul semnalat pe arii extinse în judeţ au mobilizat drumarii care au acţionat continuu atât pe drum...

Putin câștigă alegerile din Rusia cu peste 74% din voturi - exit poll

Duminică, 18 Martie 2018
124

Toate sondajele la iesirea de la urne il indica pe Vladimir Putin drept castigator al alegerilor prezidentiale desfasurate duminica in Rusia, transmit agentiile de presa internationale.Presa rusa ...