Programul meciurilor de fotbal de sambata, din marele campionate ale Europei - FOTO

Programul meciurilor de fotbal de sambata, din marele campionate ale Europei - FOTO
Sambata este zi plina de fotbal, iar microbistii pot urmari meciuri din Anglia, Franta, Spania, Italia sau Germania.

Astfel, pe Eurosport 1, iubitorii fotbalului pot urmari astazi doua partide din campionatul Angliei. De la ora 14:45 se joaca West Ham - Swansea, iar de la ora 16:45 urmarim Stoke City - Manchester United.

(Anglia)



Digisport transmite meciurile din Italia si Spania. Astfel, pe Digisport 1 se pot urmari meciurile Barcelona - Valencia (ora 17:00), AC Milan - FC Torino (ora 21:45). Pe Digisport 2 sunt transmise meciurile Getafe - Valladolid (ora 21:00) si Malaga -Sevilla (ora 23:00).

Cei care au Dolce, pot urmari si ei pe Dolcesport 1 meciul din Italia dintre AC Milan si FC Torino de la ora 21:45, iar de la ora 19:00 este transmisa partida dintre Cagliari - Fiorentina pe Dolcesport 2.

(Italia)



(Spania)



Tot sambata se disputa si o parte din meciurile din campionatul Frantei si campionatul Germaniei, iar programul intalnirilor il puteti urmari mai jos:

(Franta)



(Germania)



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
278

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
478

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
143

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...