Programul meciurilor de fotbal de sambata, din marele campionate ale Europei - FOTO

Programul meciurilor de fotbal de sambata, din marele campionate ale Europei - FOTO
Sambata este zi plina de fotbal, iar microbistii pot urmari meciuri din Anglia, Franta, Spania, Italia sau Germania.

Astfel, pe Eurosport 1, iubitorii fotbalului pot urmari astazi doua partide din campionatul Angliei. De la ora 14:45 se joaca West Ham - Swansea, iar de la ora 16:45 urmarim Stoke City - Manchester United.

(Anglia)Digisport transmite meciurile din Italia si Spania. Astfel, pe Digisport 1 se pot urmari meciurile Barcelona - Valencia (ora 17:00), AC Milan - FC Torino (ora 21:45). Pe Digisport 2 sunt transmise meciurile Getafe - Valladolid (ora 21:00) si Malaga -Sevilla (ora 23:00).

Cei care au Dolce, pot urmari si ei pe Dolcesport 1 meciul din Italia dintre AC Milan si FC Torino de la ora 21:45, iar de la ora 19:00 este transmisa partida dintre Cagliari - Fiorentina pe Dolcesport 2.

(Italia)(Spania)Tot sambata se disputa si o parte din meciurile din campionatul Frantei si campionatul Germaniei, iar programul intalnirilor il puteti urmari mai jos:

(Franta)(Germania) 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O soferiţă însărcinată a suferit un atac de panică după un accident! Un echipaj Smurd, solicitat la faţa locului

Joi, 23 Noiembrie 2017
1138

Evenimentul a avut loc, joi după-amiază, la intrare în oraşul Săveni dinspre Botoşani. Tânăra, de 27 de ani, se afla la volanul unui VW Passat, fiind acroşată de un autoturism...

Dezbatere la Liceul "Regina Maria" Dorohoi: Educația digitală versus educația tradițională - FOTO

Joi, 23 Noiembrie 2017
364

Joi, 23 noiembrie, un grup de  reprezentanți ai Centrului Europe Direct Botoșani a efectuat  o deplasare la Dorohoi, la Liceul Regina Maria, pentru o inedită activitate în...

Comunicat - Doina Federovici: "Județul Botoșani a primit de la Guvern fondurile necesare pentru asigurarea cheltuielilor din domeniul asistenței sociale"

Joi, 23 Noiembrie 2017
287

Președintele PSD Botoșani a anunțat astăzi că în urma solicitărilor autorităților locale, Guvernul a alocat din fondul de rezervă necesarul de bani pentru asigurarea cheltuielilor privi...