Tragedie in fotbalul spaniol: Antrenorul campion european in 2008 a murit

Tragedie in fotbalul spaniol: Antrenorul campion european in 2008 a murit
Antrenorul de fotbal Luis Aragones, din Spania, in varsta de 75 de ani, a incetat din viata sambata dimineata, el aflandu-se in ultimele zile internat intr-o clinica din Madrid.

Aragones a fost artizanul titlului european castigat de Spania in 2008, primul din seria de 3 titluri de turnee finale la rand cucerite de "Furia Roja", dupa Euro 2008 urmand CM 2010 si Euro 2012, scrie ziare.com.

Ca jucator, Aragones a fost o figura emblematica a lui Atletico Madrid, pentru care a evoluat in 5 sezoane, pentru ca apoi sa antreneze trupa de pe Vicente Calderon 15 ani, in 4 mandate distincte.

Purtatorul de cuvant al clinicii din Madrid, Cemtro, a anuntat decesul, dar nu a oferit date despre motivul acestuia. Decesul a survenit la ora 6.15.

El a condus nationala Spaniei intre 2004-2008, cucerind in ultimul an de mandat Euro 2008, dupa o finala cu Germania. Dupa ce a terminat mandatul, acesta a fost preluat de Vicente del Bosque.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PSD Botoșani : „Lumina Sfântă să vă călăuzească pretutindeni, cu liniște și pace în suflet!”

astăzi, 13:09
18

Să întâmpinăm cu bucurie Sărbătoarea Paștelui și să împărtășim împreună taina Învierii Mântuitorului!Lumina Sfântă să vă călăuzească pret...

(P) Geamuri curate, fără pete și fără stres, în 5 pași simpli

astăzi, 11:52
67

Știi acel moment când soarele strălucește fermecător prin ferestre și scoate la iveală urmele inestetice ale degetelor, petele lăsate de picurii de ploaie sau urmele de la ultima sesiune ...

Incendiu în balconul unui apartament din Botoșani, proprietara a suferit un atac de panică! (Foto)

astăzi, 11:32
343

Deși era acasă, proprietara nu  și-a dat seama ca ard lucrurile din balcon. Un vecin a observat ca iese fum și a sunat la 112 după ajutor.La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detaș...