Prima reactie a conducerii FC Botosani in cazul Grozavu-Golofca: ”Gestul lui Grozavu ține de primitivism!”
SPORT

Valeriu Iftime, finantatorul FC Botosani, a rămas perplex când a văzut reacția pe care a avut-o Leo Grozavu la adresa lui Golofca și a spus că va lua măsuri dure. 

Prima reactie a conducerii FC Botosani in cazul Grozavu-Golofca: ”Gestul lui Grozavu ține de primitivism!”

În DIRECT la ”Digi Sport Matinal”, Iftime, care este plecat din țară, undeva prin Asia, cu afaceri, a spus că un astfel de gest, precum al lui Grozavu a pus o pată neagră pe imaginea clubului din Botoșani.

”Grozavul Leo... Eu sunt plecat din țară, dar e foarte, foarte greu de gestionat această situație. Și aici sunt două teorii. Una, pe termen scurt, trebuie să găsim, dacă mai există, o platformă de negociere între Leo și lot, în sensul ca el să-și pună paie-n cap, habar n-am, ca acești copii să-l înțeleagă, să-l asculte și să muncească duminică pentru a câștiga meciul și a reintra cât de cât în normalitate, și una pe termen lung, pentru că un asemenea gest, un pic primitiv, este prea mult pentru un club ca al nostru. Este o lovitură grea, pentru că tot ce am construit poate fi dat peste cap de un asemenea gest, te poate duce la 0. Are o problemă când nu se poate controla în situații de stres și transmite și echipei această stare de nervozitate, de agresivitate”, a spus Iftime la ”Matinal”.

Omul de afaceri nu-i găsește nicio scuză antrenorului, în vârstă de 49 de ani, și spune că gestul nu poate fi explicat.

”Dacă intrăm într-o zonă a logicului, ne pierdem. oricare ar fi miza, gestul nu poate fi explicat. Aici este brutal, primitivism, ne duce în zona oamenilor care nu mai au norme. A bate, a înjura nu mai are legătură cu civilizația și cu lumea în care trăim. Poate el ca om a pățit ceva, i s-a stins un bec! Problema este că eu am nevoie de Leo, am nevoie de echipa asta ca să câștig duminică și nu pot decât să caut o platformă în care Leo și echipa să se înțeleagă pentru duminică. Apoi, vom vedea pe teremen lung. Faptul că-l plesniți pe toate posturile, pe toate canalele, e suficient de mult decât să-i mai iei lui Leo banii și casa”.a precizat Iftime.

Iftime a lăsat de înțeles că șansele ca Leo Grozavu să mai fie antrenorul botoșănenilor pe termen lung sunt destul de mici.

”E un moment în care Leo n-a avut toate frânele trase. Botoșani merita o cu totul altă ieșire din meciul cu Astra. Nu trebuie să-i legi mâna. E clar că trebuie scos din zona asta. Golofca nici nu trebuia schimbat. este un gest de a-l face de râs. Și chiar dacă a aruncat tricoul, asta n-are nicio legătură cu pumnii și cu palmale. Lucrurile trebuie căutate la rădăcină și găsite soluțiile cele mai bune”, a mai spus Iftime la Digi Sport.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...