OFICIAL! Simona Halep a mai doborat un record!

OFICIAL! Simona Halep a mai doborat un record!
Oficial, Simona Halep a devenit, începînd de azi, numărul 5 mondial, cea mai bună performanţă din istoria tenisului feminin românesc, informeaza gsp.ro.

În vîrstă de 22 de ani, Simona Halep întrece caştigătoare de Grand Slam, precum Maria Şarapova sau Petra Kvitova, sau jucătoare importante precum Angelique Kerber sau Jelena Jankovici.

"Sunt cea mai bună jucătoare de tenis din România, dar doar în ceea ce priveşte clasamentul mondial. Scopul meu însă este să cîştig un titlu de Mare Şlem şi atunci poate o să fiu cea mai bună pentru că Virginia Ruzici a cîştigat la Roland Garros", explica Simona Halep la Indian Wells, acolo unde a bifat faza semifinalelor.

Saltul de pe 7 pe 5 face ca ea să le depăşească pe jucătoarele din România care au reprezentat reperele la care ne-am raportat atîţia ani.

Virginia Ruzici a fost prima, ea ajungînd pînă pe opt în 1979, iar Irina Spîrlea a fost pe 7 în 1997. În 2013, după turneul de la Indian Wells, Simona era pe locul 56, acum ea este pe 5, înregistrînd în 12 luni un salt incredibil de 51 de locuri.

13 semifinale a disputat românca în cariera ei de pînă acum, dintre care 10 cîştigate

7 turnee a cîştigat Simona Halep în toată cariera



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
309

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
533

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
157

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...