Un jucator de la FC Botosani se afla peste Mutu intr-un clasament! "Briliantul" egal cu Cirjan!

Un jucator de la FC Botosani se afla peste Mutu intr-un clasament! "Briliantul" egal cu Cirjan!
Adrian Mutu a făcut aseară cel mai bun meci al său de cand este la Petrolul, însă nu a putut să îşi ajute echipa să caştige partida cu Astra, terminată la egalitate, 1-1.

Totuşi, "Briliantul" are în continuare o evoluţie destul de ştearsă, mult sub aşteptări. Mai exact, Mutu nu a reuşit să înscrie nici un gol în cele 4 partide oficiale şi doar o pasă decisivă.

Pe langă Adrian Mutu, şi Ianis Zicu a fost adus cu surle şi trîmbiţe la Ploieşti, însă a dezamăgit crunt în primele partide din acest sezon.  

Sub Guerra şi Stojkov, egal cu Milea şi Cirjan



Dintre jucătorii veniţi în Liga 1 în iarnă sunt cîţiva care au reuşit să puncteze, dar care nu au salariul lui Adrian Mutu. Guerra (Săgeata) şi Stojkov (FC Botoşani) au reuşit să înscrie, macedoneanul aducand 3 puncte importante botosanenilor in partida cu FC Brasov.

Deocamdată, Mutu este la nivelul lui Coşereanu, Milea, Burlacu sau Cîrjan, fiecare dintre aceştia avînd cîte un assist.

sursa: gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
28

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
50

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
27

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...