OFICIAL! Simona Halep a mai doborat un record!

OFICIAL! Simona Halep a mai doborat un record!
Oficial, Simona Halep a devenit, începînd de azi, numărul 5 mondial, cea mai bună performanţă din istoria tenisului feminin românesc, informeaza gsp.ro.

În vîrstă de 22 de ani, Simona Halep întrece caştigătoare de Grand Slam, precum Maria Şarapova sau Petra Kvitova, sau jucătoare importante precum Angelique Kerber sau Jelena Jankovici.

"Sunt cea mai bună jucătoare de tenis din România, dar doar în ceea ce priveşte clasamentul mondial. Scopul meu însă este să cîştig un titlu de Mare Şlem şi atunci poate o să fiu cea mai bună pentru că Virginia Ruzici a cîştigat la Roland Garros", explica Simona Halep la Indian Wells, acolo unde a bifat faza semifinalelor.

Saltul de pe 7 pe 5 face ca ea să le depăşească pe jucătoarele din România care au reprezentat reperele la care ne-am raportat atîţia ani.

Virginia Ruzici a fost prima, ea ajungînd pînă pe opt în 1979, iar Irina Spîrlea a fost pe 7 în 1997. În 2013, după turneul de la Indian Wells, Simona era pe locul 56, acum ea este pe 5, înregistrînd în 12 luni un salt incredibil de 51 de locuri.

13 semifinale a disputat românca în cariera ei de pînă acum, dintre care 10 cîştigate

7 turnee a cîştigat Simona Halep în toată cariera



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
164

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
171

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
251

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...