Nicolae Dica a fost asaltat de fanii dorohoieni: "Am tratat meciul foarte serios" - FOTO

Nicolae Dica a fost asaltat de fanii dorohoieni: "Am tratat meciul foarte serios" - FOTO

 Nicolae Dica  Ionut Tabultoc

Jucatorul cu cea mai mare experienta de la Viitorul Constanta, Nicolae Dica, a precizat la finalul jocului ca echipa sa isi propune castigarea cupei si a tratat meciul cu maxima seriozitate.

"Ne dorim foarte mult sa castigam acest trofeu. Chiar patronul nostru ne-a anuntat ca este acesta este obiectivul pentru noi anul acesta. Ne-am facut meciul de astazi usor pentru ca am reusit sa marcam repede. Am intalnit o echipa de Liga a III-a si nu ne asteptam la un meci foarte, foarte greu, dar Dorohoiul scosese o echipa ca Poli Iasi din Cupa Romaniei, o echipa care lupta pentru prima liga si am tratat meciul foarte serios.", a declarat Nicolae Dica.



La finalul meciul de la Dorohoi, Dica a facut mai multe ture de teren timp de 15 minute si asta pentru ca nu a jucat niciun minut la Dorohoi.

Dupa acel scurt antrenament, Dica a fost asaltat de suporterii dorohoieni, care a dorit sa faca o poza si sa ia un autograf de la fostul fotbalist al Stelei.







 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
294

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
508

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
149

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...