Valeriu Iftime: "Ma tem ca istoria sa nu se rescrie. Trebuie sa marcam repede" - VIDEO

Valeriu Iftime: "Ma tem ca istoria sa nu se rescrie. Trebuie sa marcam repede" - VIDEO

 Valeriu Iftime  

 Meciul de astazi de la Buzau va fi unul foarte greu pentru FC Botosani si nu o spune oricine, ci chiar finantatorul echipei noastre, Valeriu Iftime, care crede ca echipa va avea probleme daca nu va inscrie repede cel putin doua goluri.

"Trebuie sa mergem la Buzau sa castigam. Din fericire asa e in fotbal, ai luat bataia, iar dupa cateva zile poti castiga din nou. Va fi un meci complicat , pentru ca ei vin cu o ambitie nebuna, sunt in Liga a II-a si mai ales acasa...daca nu esti atent si nu tratezi cu maxima seriozitate. Acum Popovici va juca cu alti jucatori, pentru ca nu poti din trei in trei zile sa joci cu aceeasi echipa.", a declarat Valeriu Iftime.

Patronul de la Elsaco si-a adus aminte si de meciul din 2008 tot din 16-imile Cupei Romaniei, cand FC Botosani era in Liga a II-a, iar Gloria Buzau era "mica steluta" in Liga 1. Atunci FC Botosani s-a impus la loviturile de la 11 m, dupa un 0-0 timp de 120 de minute.

"Ma tem ca istoria sa nu se rescrie, ma tem tare mult, pentru ca atunci ei erau mai buni ca noi. Noi atunci am stat cu fundul in poarta si am bubuit mingea in tribuna si la urma l-am avut pe Bordeanu care a aparat la penalty-uri. Ma tem foarte mult de lucrul asta. Daca atunci am castigat cu noroc, acum Dumnezeu iti poate lua norocul inapoi, asta daca nu te duci acolo si dai repede doua, trei goluri si nu mai astepti cu emotie finalul.", a adaugat Iftime.

La acel meci din 2008 cele doua formatii au aliniat urmatorii jucatori:

FC Botosani: Bordeanu - Aldea (78 Simao), Tincu, Papp (cpt), Acsinte - Nicodim (70 Vasvari), Pleniceanu, Keita, Borostean - Ghiceanu (102 Vrabie), Kone. Antrenor: Leo Grozavu. 

Gloria Buzau: Barbu - Nejneru (60 Tafer), Diogo, Vlaicu (cpt), Paunescu - Cretu (46 Dial) , Fallardo, Bicfalvi, Russiano (73 Vigariu) - Litu, Tavarez. Antrenor Mario Marinica.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Educației vrea responsabili cu educația rutieră în școli și inspectorate!

Marţi, 30 Aprilie 2024
74

Este vorba despre adresa Ministerului Educației nr. 27850 din 26.04.2024. Documentul este semnat de Sorin Ion, secretar de stat în Ministerul Educației.O altă solicitare a Ministerului Ed...

Jandarmii din Botoșani promovează pe 1 mai oferta educatională în domeniul militar pe Pietonalul Unirii

Marţi, 30 Aprilie 2024
104

Tinerii interesați au ocazia să obțină informații referitoare la oferta de școlarizare pentru Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni și Drăgășani, care în sesiunea de adm...

Reprezentanți ai sistemului penitenciar ucrainean, în schimb de experiență la colegii din Botoșani (Foto)

Marţi, 30 Aprilie 2024
102

Și din acest deziderat, instituția evoluază atât în ceea ce privește furnizarea de condiții custodiale aliniate normelor internaționale, cât și în ceea ce privește dezv...