Nicolae Dica a fost asaltat de fanii dorohoieni: "Am tratat meciul foarte serios" - FOTO

Nicolae Dica a fost asaltat de fanii dorohoieni: "Am tratat meciul foarte serios" - FOTO

 Nicolae Dica  Ionut Tabultoc

Jucatorul cu cea mai mare experienta de la Viitorul Constanta, Nicolae Dica, a precizat la finalul jocului ca echipa sa isi propune castigarea cupei si a tratat meciul cu maxima seriozitate.

"Ne dorim foarte mult sa castigam acest trofeu. Chiar patronul nostru ne-a anuntat ca este acesta este obiectivul pentru noi anul acesta. Ne-am facut meciul de astazi usor pentru ca am reusit sa marcam repede. Am intalnit o echipa de Liga a III-a si nu ne asteptam la un meci foarte, foarte greu, dar Dorohoiul scosese o echipa ca Poli Iasi din Cupa Romaniei, o echipa care lupta pentru prima liga si am tratat meciul foarte serios.", a declarat Nicolae Dica.



La finalul meciul de la Dorohoi, Dica a facut mai multe ture de teren timp de 15 minute si asta pentru ca nu a jucat niciun minut la Dorohoi.

Dupa acel scurt antrenament, Dica a fost asaltat de suporterii dorohoieni, care a dorit sa faca o poza si sa ia un autograf de la fostul fotbalist al Stelei.







 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
14

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
54

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
262

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...