Mesajul special de la jucătorii Botoșaniului pentru Leo Grozavu l-a impresionat pe Dinu Gheorghe: "Locul lui este acolo"
SPORT

Scandalul de la Botoșani, provocat de lovitura aplicată de antrenorul Leo Grozavu atacantului Cătălin Golofca la începutul acestei săptămâni, pare să fi fost depășit la gruparea botosaneana.

Mesajul special de la jucătorii Botoșaniului pentru Leo Grozavu l-a impresionat pe Dinu Gheorghe: "Locul lui este acolo"

Golul lui Bogdan Miron, prin care FC Botoșani a deschis scorul în minutul 17 al meciului cu Timișoara, în primul meci al play-off-ului, i-a fost dedicat de fundașul central antrenorului Leo Grozavu, care și-a dat demisia miercuri, la două zile după gestul care "i-a pus în cap" lumea fotbalului.

Conducerea clubului încă nu i-a acceptat-o, preferând să îi lase o perioadă de timp pentru a se gândi mai bine asupra deciziei, iar la meciul de vineri pe bancă au stat Alin Bordeanu și Alin Bejan, care asigură interimatul până la revenirea lui Grozavu sau până la instalarea unui nou antrenor principal. Gestul lui Miron ar putea fi semnul care anunță întoarcerea lui Leo Grozavu pe banca botoșănenilor. Golofca, "victima" lui Leo Grozavu din meciul precedent, a început pe bancă întâlnirea cu Timișoara.

"Era frumos să sară și Golofca de pe bancă, să vină în meleul ăsta și să spună: 'Alături de Leo'. Era frumos să apară și Croitoru cu același tricou, la gol", a spus Dinu Gheorghe, la pauza meciului, în cadrul emisiunii "Digi Sport Special", făcând aluzie și la momentul plecării lui Croitoru de la FC Botoșani, petrecută tot după un conflict cu Leo Grozavu.

"Jucătorii îl vor și ei. Să sperăm că vor lua o decizie bună și Leo se va întoarce, pentru că e munca lor. Locul lui acolo este, momentan, nu cred că are oferte de la echipe de mai sus. Gestul a fost de neiertat - nu ai voie să faci asta, ca pedagog - dar au fost niște amănunte pe care noi nu le avem, probabil, iar jucătorii simt asta", a mai precizat fostul președinte de la Astra, Rapid și FC Brașov.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Accident pe Împărat Traian! Un botoşănean a ajuns la spital!

Vineri, 22 Septembrie 2017
2176

Bărbatul de 51 de ani tocmai traversa strada Împărat Traian, undeva în zona dispensarelor medicale, când un Opel Astra, condus de un bărbat de 43 de ani din Mileanca, l-a surprins...

Efective sporite de jandarmi la manifestările din weekend și la protestul din Piața Revoluției

Vineri, 22 Septembrie 2017
800

La misiunile de asigurare a ordinii şi siguranţei la manifestările publice, precum Festivalul Mărului din localitatea Băiceni, meciurile de fotbal de la Săveni, Dorohoi şi Darabani şi la patru...

Pentru părinții și adolescenții din Botoșani: Ateliere interactive "Mesajele mediatice din mintea noastră"

Vineri, 22 Septembrie 2017
507

Sâmbătă, 23 septembrie, părinții și adolescenții din Botoșani sunt invitați să participe la atelierele interactive "Mesajele mediatice din mintea noastră", susținute de Dan ...