LPF ar putea amâna reluarea Ligii 1! Vezi cum arata stadionul din Botosani - FOTO

LPF ar putea amâna reluarea Ligii 1! Vezi cum arata stadionul din Botosani - FOTO
Cu mai puţin de 3 săptămâni înaintea reluării campionatului, multe dintre stadioanele din România se prezintă în condiţii deplorabile. Ninsorile din ultima vreme au făcut ca terenurile să devină impracticabile, iar prognoza pentru luna februarie nu este deloc îmbucurătoare.

Liga 1 ar trebui să înceapă în data de 22 februarie, când este programată etapa a XX-a. Campioana Steaua, însă, va "intra în pâine" mai devreme cu o săptămână: are de disputat restanţele cu Chiajna şi "U" Cluj, pe 14 şi, respectiv, 18 februarie.

Ambele partide urmează să se dispute la Bucureşti. Din cauza vremii nefavorabile, Liga Profesionistă de Fotbal ar putea lua decizia de a amâna reluarea campionatului, anunta digisport.ro.

Preşedintele Gino Iorgulescu se gândeşte serios să prelungească pauza competiţională cu cel puţin o săptămână, mai ales că pe multe dintre stadioanele din ţară nici măcar nu s-a înlăturat zăpada depusă până acum. 



Zapada de pe stadionul "Municipal" din Botosani a inceput sa fie indepartata, insa pana acum doar jumatate din suprafata terenului a fost deszapezita.

LPF ar putea solicita la FIFA şi UEFA o derograre prin care programul Ligii 1 să fie prelungit până spre sfârşitul lunii mai. Conducătorii de la Ligă au şi un as în mânecă: naţionala României nu s-a calificat la CM din Brazilia, astfel că o eventuală decizie privind amânarea reluării campionatului nu ar periclita în niciun fel programul tricolorilor.

O decizie în acest sens urmează să fie luată în această săptămână, dar şansele ca formaţiile din primul eşalon să revină pe scenă la data stabilită - 22 februarie - sunt extrem de mici în condiţiile date.









 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

”Minune” în sediul Poliției Locale din Botoșani, cu o femeie din Ialomița!

astăzi, 09:44
24

În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 10.30, o patrulă a Poliției Locale Botoșani, care acționa în zona străzii Independenței din municipiu, a observat în parcarea u...

Doctorița cu 290 de luări de mită de la bolnavi de cancer, oprită de judecători să lucreze la stat, dar lăsată să lucreze la privat

astăzi, 09:16
105

Anca Ababneh Dumitrovici a recunoscut că a primit mită de 280 de ori în mai puțin de o lună. Avocații săi au susținut că nu a putut să refuze banii și cadourile primite de la bolnavi p...

Marcel Ciolacu anunță regionalizarea României. ”Asta nu înseamnă că se vor desființa!”

astăzi, 08:45
191

Ciolacu a dat ca exemplu Polonia și arată că se face un studiu foarte amplu privitor la modul în care va fi reorganizată România.”Reforma bugetară și reorganizarea teritori...