Leo Grozavu: "Nu ne multumim cu un punct in meciul cu Pandurii"

Leo Grozavu: "Nu ne multumim cu un punct in meciul cu Pandurii"
FC Botosani joaca in prima zi de Paste, pe teren propriu, cu Pandurii Targu Jiu, intr-o partida ce va incepe duminica de la ora 16:30. Antrenorul Botosaniului, Leo Grozavu, spune ca nu se multumeste cu un punct in aceasta partida.

"Orice joc este important in campionat. Meciul cu Pandurii este unul dificil, insa nu m-as multmi cu un punct, pentru ca este un joc pe teren propriu si automat ne dorim sa castigam. La final se poate intampla orice, dar daca ma intrebati acum, nu m-as multumi cu un punct.", a declarat Leo Grozavu.

Acesta a mai precizat ca ar fi vrut sa fie stadionul plin la meci, insa crede ca vremea de afara si fiind si Pastele, multi botosaneni vor sta in casa.

"As fi mizat pe un numar mare de spectatori daca era vremea frumoasa. Din pacate, cred ca si sarbatoarea de duminica, e Sfintele Paste, plus vremea de afara, crede ca-i va tine pe multi oameni in casa. Eu m-as bucura sa fie un numar cat mai mare de spectatori, pentru ca s-a dovedit ca de fiecare data cand FC Botosani a fost incurajata a facut jocuri bune.", a spus Grozavu.

"Atunci cand lumea petrece, nu prea este in regula ca altii sa joace fotbal, dar asta este. Noi trebuie sa ne facem meseria si nu avem ce comenta", a mai adaugat tehnicianul botosanenilor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șpagă de 500.000 de euro pentru angajarea unui botoșănean! Dosar răsunător la DIICOT (Video)

astăzi, 12:19
36

Apar informații din dosarul în care primarul Iașului, Mihai Chirica, este acuzat de autorizarea în condiții ilegale ale unor construcții din municipiul Iași.Un funcționar, martor...

Botoșănean atacat noaptea pe stradă de un tânăr de 20 de ani!

astăzi, 12:02
47

La data de 25 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din municipiul Botoș...

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
150

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...