Leo Grozavu: "Imi doresc un arbitraj impartial. La Bucuresti am fost executati"
SPORT

FC Botosani va primi vizita celor de la CSM Poli Iasi, partida ce va avea loc joi seara, incepand cu ora 20:30, pe stadionul Municipal.

Leo Grozavu: "Imi doresc un arbitraj impartial. La Bucuresti am fost executati"

Avand in vedere ca meciul de la Voluntari a fost pierdut din cauza arbitrului Andrei Chivulete, Leo Grozavu cere un arbitraj impartial cu iesenii.

"Tinand cont ca rezultatele de aseara ne-au fost favorabile si vom juca si la anul pe prima scena a fotbalului romanesc, va fi un meci in care sper ca jucatorii sa fie motivati de orgaliul profesional si sa demonstram ca suntem o echipa mult mai valoroasa decat o arata locul in clasament. A fost un play-out in care de multe ori am fost dezavantajati si din acest motiv sunt doar cu 30 de puncte. Nu ne permitem sa jucam pentru locul 1. Maine o sa vedeti un Botosani care-si va domina adversarul asa cum a facut si un alte intalniri, asa ca nu neaparat punctele sau rezultatele dau de fiecare data masura exacta a campionatului. Probabil ca Iasiul daca ar fi avut un arbitru in prima liga era detasat sa arbitreze la Botosani, in virtutea ultimilor intalniri. Cand am jucat cu echipe din Bucuresti am fost arbitrati de arbitri din Bucuresti si am fost executati. Imi doresc un arbitraj impartial si cel mai bun sa castige, nu sa decida arbitrul. In meciul de la Botosani din sezonul regulat am jucat cu doi oameni in minus si de aceea imi doresc un arbitraj impartial.", a declarat Leo Grozavu.

 

Spune-ne opinia ta