Razvan Tincu: "Cred ca a venit timpul sa mai piarda si ei". Vezi ce spune despre intarzierele salariale!
SPORT

Fost jucat la Poli Iasi, fundasul Razvan Tincu a vorbit despre intalnirea de joi seara cu iesenii, precizand ca dupa 12 meciuri in care nu au fost invinsi, cei de la Iasi vor cunoaste din nou gustul infrangerii, la Botosani.

Razvan Tincu: "Cred ca a venit timpul sa mai piarda si ei". Vezi ce spune despre intarzierele salariale!

Tincu a vorbit si despre probleme salariale din cadrul lotului, insa spune ca nu se gandeste la asta acum, fiind sigur ca la final vor primi si banii.

"Nu au pierdut de 12 etape si cred ca a venit momentul sa mai piarda si ei. Sunt convins ca la ora meciului vom fi pregatiti si foarte bine concentrati. Este o echipa care ii place contraatacul, se aseara pe doua linii si incearca sa profite de greseala. Imi doresc foarte mult sa castig meciul si sa demonstram ca suntem mai buni. Chiar daca ei au avut multe rezultate bune si noi suntem pe un drum ascendent, dar ne-a lipsit sansa in multe meciuri. Avem sansa sa jucam pe teren propriu. Va fi multa lume la meci. Este un derby al Moldovei si este un meci mai special. Atunci cand intri pe teren nu te mai gandesti la intarzierele salariale. Normal ca la un moment dat au deranjat, dar incercam sa trecem peste ele si sa obtinem maximum de puncte. Se vor rezolva aceste probleme cu siguranta. Vor veni si banii. Sunt la final de contract, dar vreau sa terminam acest campionat, apoi voi discuta cu conducerea.", a declarat Razvan Tincu.

Meciul dintre FC Botosani si Poli Iasi va avea loc joi seara, incepand cu ora 20:30.

 

Spune-ne opinia ta