Leo Grozavu organizează o conferință de presă. Șfaițer: "Este clar că vom lua măsuri!"
SPORT

Clubul FC Botosani a anuntat jurnalistii ca, miercuri dimineata, antrenorul Leo Grozavu va organiza o conferinta de presa, incepand cu ora 9:00.

Leo Grozavu organizează o conferință de presă. Șfaițer: "Este clar că vom lua măsuri!"

Mai mult ca sigur conferinta va avea loc dupa ce conducerea clubului botosanean va discuta atat antrenorul, cat si cu fotbalistul Catalin Golofca, dupa incidentul ce a avut loc la Giurgiu.

Cornel Sfaiţer, preşedintele echipei FC Botoşani, a declarat la ProSport LIVE că gestul antrenorului Leo Grozavu din partida cu Astra Giurgiu, care l-a lovit pe Golofca, este incalificabil iar conducerea va lua măsuri împotriva tehnicianului.

"E un gest foarte urât. A avut o reacţie necontrolată. El abordează orice meci la victorie, indiferent cu cine joacă. A fost foarte tensionat, şi-a dorit mult să câştige. Îmi pare rău de Golofca, e un jucător pe care eu l-am adus. A făcut şi el multe greşeli, dar e un jucător cu calitate. Probabil Leo a fost nemulţumit pentru că a comis faultul care a dus la golul din lovitură liberă. Am vorbit cu Leo chiar acum, mi-a spus că îi pare rău. E afectat şi el. E un moment destul de greu pentru noi toţi. Am hotărât ca miercuri să facem o conferinţă de presă, vom avea o discuţie cu conducerea. Îşi asumă tot şi mi-a zis că stă la dispoziţia clubului indiferent ce decizie vom lua. Eu îmi doresc să obţin mai multe amănunte, de la Leo, de la Golofca, de la jucători. Din punct de vedere profesional, Leo de nota 10 cu plus. Nu am vorbit cu jucătorul, o să vorbesc şi cu el şi cu jucătorii din vestiar. Nu e momentul să ne despărţim acum de antrenor, avem meci vineri. E clar că vom lua măsuri, avem regulament de ordine interioară. L-a deranjat şi gestul lui Golofca când a aruncat tricoul, dar asta nu-l scuză cu nimic. S-au întâmplat astfel de momente şi la case mai mari, dar nu în timpul jocului, e drept. Grozavu nu ţine de scaun. Vedem cum va reacţiona el, e posibil să nu mai vrea el să continue", a declarat Cornel Şfaiţer, preşedinte FC Botoşani, la ProSport LIVE.

Conferinta de presa de maine dimineata va fi transmisa LIVE VIDEO pe pagina de Facebook a site-ului nostru, incepand cu ora 9:00.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
23

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
387

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...

”Minune” în sediul Poliției Locale din Botoșani, cu o femeie din Ialomița!

astăzi, 09:44
186

În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 10.30, o patrulă a Poliției Locale Botoșani, care acționa în zona străzii Independenței din municipiu, a observat în parcarea u...