LIVE VIDEO - Antrenorul FC Botosani, Leo Grozavu, demisionează!!!
UPDATE!

Antrenorul FC Botosani, Leo Grozavu, îşi cere scuze pentru gestul său de la Giurgiu şi anunţă că demisionează!

LIVE VIDEO - Antrenorul FC Botosani, Leo Grozavu, demisionează!!!

Antrenorul echipei FC Botosani, Leo Grozavu, sustine in aceasta dimineata o conferinta de presa, la Stadionul Municipal, in urma evenimentului neplacut de la finalul meciului cu Astra Giurgiu.

Va reamintim ca in minutul 85, Catalin Golofca a fost schimbat, iar antrenorul Leo Grozavu i-a aplicat o corectie fizica jucatorului sau care, din spunele tehnicianului, ar fi aruncat tricoul pe jos.

UPDATE:

Leo Grozavu îşi cere scuze pentru gestul de la Giurgiu, atât jucătorilor FC Botoşani cât şi staff-ului, dar şi tuturor jucătorilor şi antrenorilor din ţară pentru că a aruncat o lumină proastă asupra lor şi anunţă că demisionează!


"Trebuie să ne asumăm lucrările astea într-o societate căreia îi place senzaţionalul. Am avut două nopţâi la dispoziţie şi o zi, am încercat să judec toate aceste lucrări, să văd care e cea mai bună decizie pe care pot să o iau. Vreau să spun în faţa dumneavoastră că-mi prezint demisia, este un gest de onoare pe care pot să-l fac după ce s-a întâmplat la Giurgiu, cred că menţinerea unei coloane drepte este mai importantă decât pierderile financiare", a declarat Leo Grozavu.

Leo Grozavu nu exclude însă o revenire la FC Botoşani, adăugând însă că de la un club singurul lucru care nu poate să lipsească este finanţatorul!

"În momentul de faţă, asta simt şi starea mea nu este cea mai bună", a explicat fostul antrenor al FC Botoşani.

INTREAGA CONFERINTA DE PRESA A FOST TRANSMISA LIVE VIDEO PE PAGINA DE FACEBOOK STIRI BOTOSANI

 

Spune-ne opinia ta