Juniorii sunt baza: Petrolul a luat un pusti de 13 ani, Steaua a luat patru juniori in cantonamentul din Spania! FC-ul i-a lasat acasa pe toti!

Juniorii sunt baza: Petrolul a luat un pusti de 13 ani, Steaua a luat patru juniori in cantonamentul din Spania! FC-ul i-a lasat acasa pe toti!
Cosmin Contra va lua în cantonamentul Petrolului un puşti de la juniorii clubului! Iulian Ilie, 13 ani, se va pregăti în această iarnă alături de Adrian Mutu.

Contra vrea să-l ajute pe Iulian sa progreseze rapid: "Am auzit lucruri foarte bune despre băiat, să-l văd şi la lucru, e important pentru el să intre în atmosfera echipei mari".

FC Botosani a renuntat la juniori

FC Botosani a avut la inceputul pregatirii trei juniori, Sebastian Scutelnicu, Andrei Buracu si Dan Miculaiciuc. La jocul-scoala care a avut loc sambata la Mecanex, juniorii s-au descurcat la fel de bine ca jucatorii de baza din Liga 1, asta desi au evoluat doar o repriza.Leo Grozavu a luat in cantonament 22 de jucatori, insa juniorii nascuti in 1997 au fost lasati acasa, asta desi presedintele FC Botosani, Cornel Sfaiter, a anuntat ca antrenorul va miza in pregatire si pe juniori.

Steaua a luat in cantonament un adversar al celor de la CSS Botosani

Botosanenii au renuntat la juniori si nu se gandesc deloc la viitor, chiar daca unui junior nu trebuie sa-i platesti mii de euro sau sa-i oferi diferite pretentii, ci doar sa se pregateasca cu echipa mare si sa joace, daca e cazult, cate 10 minute la final de meci.

In schimb, adversarele din Liga 1 pun mare pret pe juniori. Steaua a luat in cantonamentul de la Marbella un pusti nascut in 1997, care s-a duelat cu CSS Botosani in turneul Brasov Junior`s Cup.

El se numeste Robert Varlceanu si a debutat deja 25 de minute in amicalul cu FC Nurnberg."Avem încă patru jucători tineri pe care i-am luat din lotul echipei noastre de juniori, Aldea, Grădinaru (`95) plus Târnovan (`95) care a fost cumpărat de la Viitorul şi un copil de la U17 (n.r. - Robert Vâlceanu), nici nu ştiu cum să-i spun, un copil care este ca o bombă atomică, dar sperăm să facă faţă la nivelul echipei noastre", a spus Reghecampf.

Toti cei patru jucatori precizati de antrenorul Stelei se aflat acum in cantonamentul de la Marbella.

Si Universitatea Cluj a luat in pregatire patru juniori, sperand astfel ca vor descoperi un fotbalist de clasa.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Agenția de Plăți anunță: Începem controalele în ferme!

astăzi, 07:56
88

Exploatațiile tinerilor fermieri, la control! Începutul de an aduce un val de verificări în exploatațiile agricole, anunță Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR).Mai exact...

Literatura - aşteptarea lui Dumnezeu ca musafir la masă

astăzi, 07:25
50

Theodor Damian este un nume cunoscut românilor din diaspora americană şi din ţară pentru multiplele domenii în care profesează. Pe lângă faptul că este preot în Astoria,...

Ei sunt cei mai buni șahiști din județul Botoșani! FOTO

Duminică, 21 Ianuarie 2018
1326

Inspectoratul Şcolar al Judeţului Botoşani, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret şi Academia Olimpică Română, Filiala Botoşani, au organizat la sfâr...