Jucatorii de la AS Roma: "Te asteptam pe teren, Baggio!!"

Jucatorii de la AS Roma: "Te asteptam pe teren, Baggio!!"
Au jucat pentru prieteni si pentru un coleg aflat in grea incercare a vietii! Fotbalistii de la AS Roma au dedicat meciul de vineri botosaneanului Ovidiu Rusu, mort saptamana treuta in Ucraina, dar si colegului lor, Bogdan Ciobanu, grav ranit in acelasi accident.

AS Roma a fost invinsa, vineri, de ocupanta locului 5 din Liga a III-a, CSM Pascani, cu scorul de 1-2, intr-un meci amical ce a avut loc la Roma.



Partida a inceput cu un moment de reculegere in memoria lui Ovidiu Rusu, suporterul echipei AS Roma, decedat in accidentul din Ucraina. Cu poza lui Ovidiu imprimata pe tricouri si sub privirea inlacrimata a sotiei acestuia, dar si a fiicei, romanii incep meciul cu oarecare emotii, oaspetii dominand primul sfert de ora.

In minutul 30 vine si primul gol al partidei, atunci cand Axinte a faultat in careu pe un atacant advers, iar centralul Gabriel Tanasa a aratat punctul cu var de la 11 m. Radu Dan a sutat in coltul din dreapta, Axinte a ghicit coltul insa nu a putut evita golul. In minutul 35, oaspetii au parte de un contraatac rapid, iar Azarafoaie, ramas singur in fata portii, inscrie pentru 0-2. AS Roma forteaza pe finalul primei reprize si la numai 2 minute dupa ce a primit golul doi, Alexandru Danila pleaca de la mijlocul terenului cu 4 fundasi adversi, ii dribleaza si suteaza lobat la poarta de la 25 de m, invingandu-l pe portarul celor din Pascani cu o super-lovitura. In minutul 41, Ionut Vasilachi executa aproape perfect o lovitura libera de pe partea stanga iar balonul este scos de la vinclul portii in corner, de catre portarul oaspetilor.

In partea secunda CSM Pascani are prima ocazie de gol, insa Listaru a respins senzational in corner. Tot oaspetii puteau inscrie si in minutul 52, atunci cand Rosu a centrat perfect in careul roman, insa Listaru a retinut cu emotii balonul. In mintul 63 romanii puteau egala, insa sutul lui Vasilachi din lovitura libera a fost scos cu greu de portar in corner. Pana la finalul partidei oaspetii au mai avut inca 2 ocazii clare de a inscrie insa Listaru si-a facut bine treaba si a pastrat scorul din prima repriza, 1-2. Infrangere pentru AS Roma in fata unui adversar puternic din Liga a III-a, insa romanii raman cu satisfactia ca au reusit cel mai frumos gol al meciului.

La final, antrenorul celor de la CSM Pascani, Adrian Kereszy, a laudat echipa botosaneana, dar in special calitatea gazonului, iar Sebastian Ursachi a tinut sa transmita un mesaj lui Bogdan Ciobanu din partea intregii echipe: "Te asteptam pe teren, Baggio!!".

"Ne-am prezentat destul de bine in acest meci, zic eu. Chiar daca am jucat impotriva unui adversar destul de bun din Liga a III-a, am facut un joc bun. Diferenta a fost facuta de pregatirea fizica si bineineteles de valoarea lotului celor de la Pascani, insa si jucatorii nostri, chiar daca sunt tineri, au jucat bine. Am marcat un gol frumos ce i-a fost dedicat lui Ovidiu, dar si lui Bogdan Ciobanu, care speram ca va putea reveni pe gazon", a declarat presedintele echipei AS Roma, Gica Tabultoc.
 
AS Roma | Axinte - Pintilii, Luca, Ursachi, Mihoreanu - Burduja, Vasilachi, Bucatariu , Noroc - Danila, Carabus | Au mai intrat: Listaru, Nicorici, Fecioru, Mandache, Maxim.

Pentru mai multe fotografii intra AICI

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
43

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
140

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
81

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...