Popovici: Mergem la Chiajna sa ne jucam sansa

Popovici: Mergem la Chiajna sa ne jucam sansa
FC Botosani joaca astazi in deplasare, de la ora 11:00, partida cu Concordia Chiajna, contand pentru etapa cu numarul 13 a ligii secunde la fotbal. Concordia Chiajna se afla pe locul 3 in campionat, cu 25 de puncte, iar FC Botosani pe locul 4 cu 19 puncte.

Pentru gruparea botosaneana meciul cu Concordia Chiajna este unul foarte important în stabilirea obiectivului pentru retur. În cazul în care va obtine o victorie sau chiar un rezultat de egalitate, trupa lui Cristi Popovici ramâne în carti pentru locul doi în clasamentul seriei I a ligii secunde.


Cristi Popovici, antrenorul principal al FC Botosani are numai putin de sase jucatori indisponibili înaintea meciului cu Concordia Chiajna si va fi nevoit sa apeleze la secundul Alin Bejan pentru a deplasa un lot de 18 fotbalisti.
Din cei sase jucatori indisponibili, 4 sunt accidentati si 2 suspendati. Spiridon, Borostean, Patache, Sandu care are probleme cu spatele, toti accidentati, plus Acsinte si Vasvari suspendati.

Numarul mare de absente din lot înaintea meciului cu Concordia Chiajna îl determina pe Cristi Popovici, antrenorul principal al FC Botosani sa apeleze la secundul sau Alin Bejan. Fostul mijlocas al FC Botosani, acum în vârsta de 35 de ani, evolueaza la FC II Botosani, unde ocupa si functia de antrenor principal. "Noi suntem în situatia în care avem 17 jucatori iar al 18-lea va fi Bejan. Am foarte multi jucatori accidentati si suspendati", a spus Cristi Popovici.


Programul complet al etapei:

Vineri 19 Noiembrie: 
       Gloria Buzau - Ceahlaul Piatra Neamt 1-1

 Sâmbata 20 Noiembrie: 
       Astra II Giurgiu - FC Snagov 11:00
       Delta Tulcea - Farul Constanta 11:00 
       Concordia Chiajna - FC Botosani 11:00 
       Sageata Navodari - CS Otopeni 11:00
       Dinamo II Bucuresti - Juventus Bucuresti 11:00
       CF Braila - Dunarea Galati 11:00

 Duminica 21 Noiembrie: 
       Steaua II Bucuresti - Viitorul Constanta 12:00

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
459

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
149

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
422

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...