Grozavu, nervos pe căpitanul său: „A făcut un lucru urât. Nu a venit la vestiar, știe el de ce”

Grozavu, nervos pe căpitanul său: „A făcut un lucru urât. Nu a venit la vestiar, știe el de ce”
Antrenorul lui FC Botoșani, Leo Grozavu, s-a declarat extrem de nemulțumit de gestul lui Florin Acsinte, care a primit un cartonaș roșu și a facilitat misiunea Astrei.

Florin Acsinte și-a lăsat echipa în zece oameni încă de la jumătatea primei reprize. Gestul său a dus la eliminare și implicit a îngreunat sarcinilor colegilor săi. Căpitanul moldovenilor nu a scăpat de criticile propriului antrenor la final.

Nu au mers multe lucruri, dar e greu dacă pe terenul Astrei faci niște greșeli elementare. Am luat goluri de începători. În plus, căpitanul lasă echipa în zece jucători, e greu să întorci de la 0-2. Asta e, nu avem ce face, mergem înainte. Am făcut mai multe greșeli, nu am pierdut pentru că au lipsit Vașvari și Croitoru. Cel mai supărat sunt pentru eliminarea lui Acsinte. A fost cel mai urât lucru care s-a întâmplat. Nu a venit la vestiar, știe și el ce a făcut, nu avea voie la un asemenea gest, a declarat Leo Grozavu la Look TV.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

#șîeu - Ștefan Mandachi: "Aud c-aș fi vreun spion, agent 007, James Bond. A început o campanie de denigrare a familiei mele​"

astăzi, 11:07
421

Omul de afaceri Ștefan Mandachi, care a reuşit să mobilizeze mii de oameni din toată țara într-un protest fără precedent pentru construirea de autostrăzi, demontează acuzațiile că ar ...

Meningita, simptome și tratament. De ce este esențial să mergi la medic de la primele semne!

astăzi, 10:32
126

Meningita este o inflamație a membranelor (meningelor) care înconjoară creierul și măduva spinării. Medicii atrag atenția că meningita virală este mai puțin severă decât cea bact...

Patru ani de la tragicul accident în care a sfârșit ambulanțierul Constantin Brânzilă: "Procesul stagnează, iar vinovatul circulă liber!"

astăzi, 10:10
370

În urmă cu patru ani, în seara zilei de 19 martie, Constantin Brânzilă era de serviciu pe ambulanță și transporta la Iași o fată de 17 ani, care avea nevoie de dializă. Când a ajuns în in...